x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cătălin Preda, jurat la Splash, are două titluri de campion național la sărituri în apă

Cătălin Preda, jurat la Splash, are două titluri de campion național la sărituri în apă

16 Iun 2014   •   13:38
Cătălin Preda, jurat la Splash, are două titluri de campion național la sărituri în apă
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Cătălin Preda (23 de ani), unul dintre cei trei juraţi ai show-ului “Splash! Vedete la apă”, care va începe pe 6 iulie, la Antena 1, a obţinut week-end-ul trecut două titluri de campion naţional, la proba de trei metri şi la proba mixtă, la Campionatul naţional de sărituri în apă 2014, rezervat seniorilor şi juniorilor şi desfăşurat la Bucureşti.

“Am participat la trei probe, la trei metri, la un metru şi la proba mixtă  şi am câştigat două dintre ele: sunt campion naţional la trei metri şi la mixt. La proba de un metru, o problemă mai veche cu spatele m-a împiedicat să obţin şi acest titlu...”, ne-a declarat Cătălin Preda.

Cătălin Preda a absolvit recent Facultatea de Jurnalism, în Marea Britanie, şi îşi doreşte pe viitor o carieră în televiziune. Deocamdată însă nu renunţă la sport şi are în plan participarea la alte competiţii sportive. “Încă vreau să continuu cu sportul. Și îmi doresc să încep în curând o pregătire mai strictă, mai serioasă, în vederea participării la alte concursuri”, mai spune el.

×
Subiecte în articol: Splash! Vedete la apă