x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Chefi la cuțite” a fost lider de audiență luni seară

„Chefi la cuțite” a fost lider de audiență luni seară

13 Sep 2016   •   12:47
„Chefi la cuțite” a fost lider de audiență luni seară
Sursa foto: DIANA OROS

Ediția „Chefi la cuțite” de luni, 12 septembrie, a fost lider de audiență la Antena 1, astfel că show-ul în care Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu ajung la cuțite în bucătărie a atins în minutul de maximă audiență de la 22.38, pe publicul comercial, un vârf de 12,2 puncte de rating și 32,9 % cota de piața, în vreme ce tot atunci Pro Tv aduna 6,7 puncte de rating și 18,1 procente din cota de piață. „Chefi la cuțite” a fost lider de audiență în intervalul orar 20.30-23.28, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,8 puncte de rating și 24,2 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv ocupa locul secund cu o medie de 7,8 puncte de rating și 21,6 % cota de piață. 

Marți la „Chefi la cuțite”: un pirat vrea să-i dezlege cununiile Ginei Pistol cu un portret al lui chef Scărlătescu

Antena 1 difuzează emisiunea „Chefi la cuțite” și marți, 13 septembrie, de la ora 20.30. O largă varietate de personaje cel puțin interesante își vor plimba platourile aburinde prin fața celor trei pretențioși chefi Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea și vor reuși să scoată la iveală din preparatele românești, italienești, nemțești ori țigănești cele mai puternice savori și cele mai interesante arome, marți seara la „Chefi la cuțite”, de la ora 20.30. Hohote de râs se vor declanșa când un fan al lui Cătălin Scărlătescu, costumat într-un pirat roșu ca focul, va găti o ciorbă țigănească cu care speră să-l cucerească pe idolul său, după ce spune: „Este unul dintre cei mai sexi bărbați din România, care a cucerit toate pirandele din țară”. Același concurent va avea un mod inedit de prezentare a mâncării ascunzând în fiecare farfurie o poză a bucătarului său preferat, care este pentru el precum o icoană ce poate dezlega chiar și cununii, așa că Gina Pistol o va ține aproape.

            Tot în ediția de marți Mihai, zis Dumbo, va pregăti niște crochete perfect rumenite de cartofi cu brânză de capră, iar o tânăra de 24 de ani cu doi copii al căror tată se află în închisoare va da viață unei rețete tradiționale de tigaie picantă cu legume, în timp ce fuduliile de berbec ori puiul cu usturoi nu vor avea succes. Doamna Parascheva din Bucovina se va prezinta în port tradițional moldovenesc, în vreme ce domnul Roșca, un domn neînsurat se va lăuda cu o iubită pe jumătatea vârstei lui si va spune că „femeile vin când vreau eu nu când vor ele”. Dacă și votul juraților va veni la fel de repede și va fi unul cu succes rămâne de văzut marți seara. Detalii despre toate acestea, dar și cine îl va emoționa până la lacrimi pe chef Florin Dumitrescu, telespectatorii Antena 1 află marți, 13 septembrie, de la ora 20.30.

 

Sursa: Kantar Media                         

Copyright: ARMADATA S.R.L.                         

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban                   

Perioada 12 septembrie 2016                  

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite