x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

„Chefi la cuțite”, un nou record de audiență

0
04 Dec 2018 - 15:13
„Chefi la cuțite”, un nou record de audiență
Vezi galeria foto

Ediția de luni seară a adus un nou record de audiență pentru emsiunea „Chefi la cuțite”: show-ul a înregistrat cea mai bună cotă de piață la nivelul publicului comercial, de la lansarea sezonului 6. 29,2 procente din cota de piață și 10,4 puncte de rating a obținut în medie, pe publicul comercial, emisiunea de la Antena 1, care a fost urmată, pe locul secund, de Pro Tv, cu 7.4 puncte de rating și 20,6 % cota de piață. În intervalul orar în care a fost difuzată, 20.00-23.11, emisiunea „Chefi la cuțite” a fost alegerea celor mai mulți români, astfel că show-ul a fost lider de piață pe toate categoriile de public. La orașe, Antena 1 a condus cu o medie de 10,2 puncte de rating și 22,4 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6,8 puncte de rating și 14,8 % cota de piață. Iar la nivelul întregii populații a țării, „Chefi la cuțite” a fost lider cu o medie de 9,9 puncte de rating și 21,8 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6,8 puncte de rating și 15% cota de piață. În minutul de maximă audiență de la 21.21, cel mai iubit show culinar era urmărit de aproape 2.500.000 de telespectatori, la nivel național.

Antena 1 a fost lider de piață luni, 3 decembrie, și în prime time (intervalul cuprins între 19.00-23.00) pe toate categoriile de public. Pe cel comercial, postul a condus cu 9,1 puncte de rating și 26,1 % cota de piață, fiind urmat de Pro Tv cu 7,3 puncte de rating și 21 % cota de piață. La orașe a înregistrat  o medie de 9,3 puncte de rating și 20,3 % cota de piață, locul secund fiind ocupat de Pro Tv cu o medie de 7,4 puncte de rating și 16,2 % cota de piață. Și la nivel național Antena 1 a fost pe primul loc în preferințele telespectatorilor cu 9,4 puncte de rating și 20,2 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv a înregistrat o medie de 7,8 puncte de rating și 16,7 % cota de piață

În penultima confruntare a amuletelor din acest sezon, chefii s-au duelat în plăcinte pentru a obține un bonus foarte valoros și pentru a impresiona un invitat special la jurizare, Bogdan Piele, deținător al unui laborator de deserturi. Astfel, Chef Bontea a mizat pe gustul autentic al plăcintei de mere cu înghețată de vanilie, în vreme ce chef Dumitrescu a ales să se inspire din bucătăria franțuzească pentru o plăcintă cu spumă de migdale și prune confiate. O combinație aparte între dulce și sărat a fost regăsită în farfuria lui chef Scărlătescu, ce a pregătit o plăcintă tradițională de brânză și mărar, adăugând și un sos cremos de vanilie, iar savoarea inedită i-a adus și câștigul: ”Bontea, îți mulțumesc foarte mult că ai scos plăcinta mai devreme din cuptor, iar Dumitrescu...îți mulțumesc că ai pus mult zahăr peste ea. Așa mi-ați netezit mie drumul spre amuleta asta fantastică.”, a mărturisit acesta încântat. Astfel, chef Cătălin și-a câștigat dreptul de a oferi imunitate totală unui concurent din viitoarea sa echipă la oricare dintre probele individuale, oferindu-i șansa de a trece automat în următoarea confruntare.

Pe ultima sută de metri, bucătari talentați s-au întrecut la bancul de lucru pentru a obține o șansă de a lupta pentru visul lor culinar. Sorin Stan, un bucătar de 24 de ani, a venit cu gânduri mari în acest show, iar preparatul său sofisticat pe bază de caracatiță, o rețetă asiatică proprie, i-a convins pe chefi că merită să treacă în etapa următorare: „Nici nu mă gândesc să nu câștig. Am venit aici să fac ravagii.”, a mărturisit acesta încrezător. Și Marian Rusu, fost hairstylist, în prezent bucătar la o cantină studențească din Iași, a reușit să le demonstreze chefilor că iubește gastronomia, pasiune moștenită de la bunicii săi. Farfuria sa de muschiuleț de porc în crustă de parmezan cu verdețuri și piure de dovleac i-a asigurat trei cuțite din partea juraților, iar momentul verdictului a fost unul cu totul și cu totul emoționant. O figură cunoscută în show, Rodica Bârlea, concurenta în vârstă de 62 de ani, a revenit în platoul ”Chefi la cuțite” pentru o nouă șansă. Îndrăgostită de motoare și adrenalină, dar și de bucătărie, a reușit să le încânte papilele gustative ale juraților exigenți cu un foietaj dulce cu nucă, bezea și unt, demn de 3 cuțite: ”Sunt atât de gustoase, de fragede…sunt senzaționale la gust!”, afirma chef Dumitrescu.

             Telespectatorii s-au delectat aseară la „Chefi la cuțite” nu doar cu preparate savuroase, ci și cu momente pe măsură. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost la un pas de a distruge bucătăria” și au făcut tot ce au putut pentru a-i încurca pe ceilalți concurenți, dar s-au încurcat pe sine într-o rețetă gătită în premieră la bancul de lucru al celui mai iubit show culinar. ”Plăcintă cu de toate”, asa s-a numit preparatul băieților, ce a conținut carne, brânză și mere: ”Asta este invenția secolului. Într-o perioadă în care nimeni nu mai are timp să gătească, un om inteligent a inventat plăcinta aperitiv, fel principal și desert. Nici plăcinta nu mai este ce a fost!”, se amuzau chefii copios. Plini de făină, Liviu și Andrei au asigurat umorul în platou, dar au reușit să obțină și cuțitele juraților pretențioși.

            Un moment cu totul și cu totul emoționant a fost jurizarea Elisabetei Ene, mătușa lui Cătălin Scărlătescu ce a venit în platou pentru a-i face o surpriză juratului. Fără să se aștepte o secundă ca ciorba de casă să fie gătită de o persoană dragă, chef Cătălin a rămas fără cuvinte în momentul în care din spatele ușilor și-a făcut apariția doamna Elisabeta, cu lacrimi în ochi: ”Cătălin era gingaș, vorbea extraordinar de frumos și de politicos, oricât era el de mic. Sunt foarte bucuroasă…pentru că a ajuns cineva în viață și este respectat. Toată lumea îl apreciază. M-am bucurat să vin...a fost o revedere după mulți ani, am fost extrem de emoționată., a afirmat aceasta la finalul serii.

            Ultima ediție integrală de jurizări pe nevăzute și lupta pentru ultima amuletă a sezonului 6 continuă diseară pe Antena 1, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar, de la 20:00, pe Antena 1.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 3 decembrie 2018

 

Citeşte mai multe despre:   Chefi la cuțite

 



Mai multe titluri din categorie

Cea de-a zecea ediţie iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1

Cea de-a zecea ediţie iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1
Galerie Foto Cea de-a zecea ediție iUmor, difuzată sâmbătă seara, în intervalul 19:59 -22:08 la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de cu o audiență medie de...

The Jazzy Jo Experience, Omajii și Raze de lună merg mai departe în Battle-urile X Factor

The Jazzy Jo Experience, Omajii și Raze de lună merg mai departe în Battle-urile X Factor
Galerie Foto Seara trecută, în cel de-al treilea Bootcamp X Factor, Delia a decis care sunt echipele cu care va merge mai departe în competiție. The Jazzy Jo Experience, Omajii și Raze de lună vor participa în următoarea...

Românii au rezervat 50% dintre unitățile de cazare disponibile pentru Revelion

Românii au rezervat 50% dintre unitățile de cazare disponibile pentru Revelion
Românii au rezervat circa jumătate din capacitatea de cazare a țării pentru Revelion, arată un studiu al Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT). În același timp, cea mai...

Smart Home Concept - de la proiect de casă la construcție finalizată

Smart Home Concept - de la proiect de casă la construcție finalizată
A construi o casă înseamnă un lung proces presărat cu stres, decizii, acte de semnat și de aprobări primite. Este o perioadă stresantă, dar la finalul acestei experiențe totul merită, pentru că vei avea casa...

Serialul Adela, lider de audienţă, peste Masked Singer România

Serialul Adela, lider de audienţă, peste Masked Singer România
Galerie Foto #dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr foarte mare serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, în intervalul comun de difuzare cu Masked Singer România, serialul de la Antena 1...

Grupurile Deliei intră în Bootcamp-ul X Factor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1 ”Devine cu adevărat stresant”

Grupurile Deliei intră în Bootcamp-ul X Factor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1  ”Devine cu adevărat stresant”
Grupurile Deliei sunt pregătite pentru etapa Bootcamp-ul X Factor și vor face tot posibilul să primească unul dintre cele trei scaune pe care jurata le pune la bătaie pentru Battle-uri, astăzi, de la 20:30, la...

Atenție unde călătoriți! Cod roșu de furtuni în Grecia

Atenție unde călătoriți! Cod roșu de furtuni în Grecia
Cod roșu de furtuni în Grecia. Temperaturile sunt scăzute, furtunile puternice sunt însoțite de precipitații cu grindină de alocuri și rafale de vânt de până la gradul 8 pe scara Beaufort,...

UPDATE Vești bune pentru VACCINAȚI. Valabilitatea certificatului verde se prelungește în UE

UPDATE Vești bune pentru VACCINAȚI. Valabilitatea certificatului verde se prelungește în UE
Comisia Europeană vrea  prelungirea valabiltății certificatelor de vaccinare până la 9 luni. În UE au fost emise, până în prezent, 650 de milioane de documente.  „În același timp, situația...

Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre luptă în marea finală Asia Express- Drumul Împăraților

Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre luptă în marea finală  Asia Express- Drumul Împăraților
Galerie Foto Drumul Împăraților, traseul celui de-al patrulea sezon al celui mai dur reality – show,  Asia Express, ajunge la final. Duminică, 28 noiembrie, de la 20:00, Antena 1 difuzează lupta decisivă între...

Acțiunea de eliminare, prin orice mijloace, a insectelor dăunătoare este esențială pentru siguranța dumneavoastră

Acțiunea de eliminare, prin orice mijloace, a insectelor dăunătoare este esențială pentru siguranța dumneavoastră
Indiferent că vorbim despre propriile locuințe, despre spatiile de lucru, instituții publice și așa mai departe, dăunătorii de orice fel, fie că discutăm despre rozătoare sau despre insecte, acestea nu trebuie...

Motive pentru care continuăm să evoluăm pe piața balustradelor din inox într-un ritm alert !

Motive pentru care continuăm să evoluăm pe piața balustradelor din inox într-un ritm alert !
Utilizată în mod special în mediul exterior balustrada a început să fie integrată din ce în ce mai mult în procesul de amenajare interioară. Această situație a apărut ca urmare a faptului că balustrada...

Cadouri de casă nouă pentru o femeie: de la electrocasnice la lenjerii de pat

Cadouri de casă nouă pentru o femeie: de la electrocasnice la lenjerii de pat
În viața fiecărei femei, momentul cumpărării unei case este cu adevărat foarte important, un moment de tranziție care presupune schimbări intense și care tocmai din acest motiv merită sărbătorit. Dacă o...

Modificări în lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. România intră în zona galbenă

Modificări în lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. România intră în zona galbenă
Lista statelor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat a fost actualizată de CNSU. Unele state UE au ajuns în zona galbenă iar altele au trecut în zona roșie.  Prin urmare, Monaco intră în zona roșie,...

Ziua Recunoștinței/Thanksgiving

Ziua Recunoștinței/Thanksgiving
Galerie Foto Ziua Recunoștinței este de departe cea mai importantă zi de sărbătoare a americanilor. Fără daruri, fără petrecere și nu seara. Este vorba de o masă de prânz la care participă familia, prietenii apropiați...

Castrum Deva sau o altă versiune a legendei Meșterului Manole 

Castrum Deva sau o altă versiune a legendei Meșterului Manole 
Folclorul local din zona Cetății Deva a păstrat foarte multe legende legate de acest loc istoric. Multe povești cu zâne, balauri și alte personaje fantastice, dar și despre niște tuneluri subterane care ar duce s...
Serviciul de email marketing furnizat de