x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar 5 cele mai sănătoase fructe pentru micul dejun

5 cele mai sănătoase fructe pentru micul dejun

08 Iun 2014   •   07:40
5 cele mai sănătoase fructe pentru micul dejun

  Nutriționiștii recomandă să optați la micul dejun pentru fructe proaspete, deoarece acestea sunt pline de substanțe nutritive.

In acest fel, veti mentine corpul energizat pe tot parcursul zilei si veti avea, de asemenea, posibilitatea de a satisface pofta de dulce. Iata cateva dintre fructele pe care le puteti alege pentru un mic dejun sanatos si gustos!

Grapefruit
Grapefruitul este cu siguranta una dintre acele fructe bune pentru a le manca la micul dejun. Este bogat in antioxidanti care pot ajuta la stimularea sistemului imunitar. Este, de asemenea, bogat in vitamina C, astfel incat, atunci cand sunt consumate pe o baza de zi cu zi, poate tine gripa departe. Mai mult decat atat, grapefruitul poate avea proprietati de ardere a grasimii si poate mentine nivelul de insulina sub control. Astfel, nu ezitati sa-l asociati cu un ou sau un iaurt grecesc pentru un mic dejun sanatos.

Pepene verde
Cand vine vorba de cele mai sanatoase fructe, pepenele verde poate fi o alegere ideala. O sa va pastrati hidratat, si mai mult, este dotat cu licopen, un nutrient mare, care poate ajuta la prevenirea cancerului si a bolilor de inima. Mai mult decat atat, pepenele verde este o optiune buna daca doriti sa pierdeti in greutate, deoarece are doar 40 de calorii pe fiecare ceasca.

Citeste continuarea pe RevistaFelicia.Ro


×
Subiecte în articol: felicia mic de jun