Pentru acest preparat avem nevoie de următoarele ingrediente:
200 g spanac, 4 felii de sunca, un catel de usturoi, 100 g parmezan, 4 foi lasagna, ulei, o legatura de ceapa verde, o ceapa rosie, o legatura de marar, o legatura patrunjel, un dovlecel, doi ardei grasi, 4 rosii, sare, piper
Cum procedăm
Spanacul se opareste, se toaca si se caleste in ulei. Se adauga fasii de sunca, usturoi pisat, sare si piper. Foile de lasagna se pun la fiert in apa cu sare.
Separat se face un sos din ardeii grasi taiati marunt, ceapa rosie taiata cubulete, ceapa verde rondele si verdeata tocata. Se calesc toate in putin ulei, dupa care se adauga rosiile descojite si taiate feliute. Se sareaza dupa gust. Se mai lasa sa fiarba inca 10 minute.
Intre timp, foile de lasagna se scot si se lasa putin la scurs. Pe fiecare foaie se aseaza compozitia de spanac si sunca si se ruleaza. Apoi se presara parmezan. Se servesc cu sosul de rosii si ardei.