Cercetătorii au reuşit să modifice diferite animale şi plante pentru a le îmbunătăţi performanţele oferite deja de natură. Astfel, au fost inventaţi porcii ecologici, roşiile cu gust de lămâie sau peştii care luminează în întuneric.
Citeşte şi Răspunsul specialiştilor: Cât sânge avem în corp
1. Porcii ecologici
Cercetătorii au modificat o rasă de porci pentru a produce cu 65% mai puţin fosfor în excremente, lucru care ajută mediu.
2. Găinile fără pene
Oamenii de ştiinţă din Israel a creat o rasă de găini care nu au pene, lucru care ajută înlesneşte munca abatoarelor. Mai mult, ele reduc costurile de creştere şi sunt ecologice.
Citeşte şi Cercetătorii lucrează la LEGUMELE VIITORULUI. Roşiile nu se vor mai strica, ci se vor stafidi, ca şi curmalele
3. Morcovi cu culori diferite
Acest morcovi nu numai că oferă culori inedite salatelor, dar conţin şi mai mult calciu.
Mai multe alimente şi animale modificate genetic pe RomâniaTV.net.