Rețetă de Crăciun: Lebăr de casă
Ingrediente:
1 ficat de porc
500-700 g carne de porc
o bucata slanina afumata
2 cepe medii
intestine pentru umplut inima sau alte organe (optional)
foi de dafin
ienibahar
sare
piper
Mod de preparare:
Spala bine toate organele si carnea, apoi pune-le la fiert la foc mic intr-o oala incapatoare cu sarea si condimentele.Spumeaza de mai multe ori apa, apoi adauga si ceapa data in jumatati. Dupa ce carnea a fiert, scoate-o sa se raceasca.Trece carnea si ceapa prin masina de tocat, de 2 ori daca e nevoie, apoi adauga din apa in care a fiert carnea in tocatura, incat sa obtii o pasta cremoasa.In matele spalate foarte bine, pune compozitia si leaga matul la ambele capete. Fierbe lebarul pentru inca o jumatate de ora in alta apa, nu inainte de a intepa matul din loc in loc, pentru a iesi aerul.Dupa fierbere, se lasa sa se raceasca si se da la frigider.

Ştiri din .ro
Cum să rămâi în siguranță atunci când pleci la drum lung
Activitățile relaxante în aer liber pe care să le faci primăvara
Sfaturi utile pentru o curăţenie de primăvară de nota 10
Activitățile care îi ajută pe oameni să treacă peste neplăcerile din timpul pandemiei
(P) La mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, vă urează cu drag DiAmanti.ro
(P) Orsini.ro vă urează la mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii
Elwira Petre și tatăl lui Ruby, printre concurenții celei de-a patra ediții Chefi la cuțite

Liviu şi Andrei se transformă în trupa Andre la Te cunosc de undeva! Andreea Bălan nu rezistă şi pleacă de lângă colegii ei
Cine sunt cele 25 de pretendente la inima Burlacului

Modul în care porți geanta spune multe despre personalitatea ta

Cum facem vestiţii mucenici moldoveneşti
Circuite noi pentru vizitatori, în jurul celor mai frumoase castele

La 17 ani, Daria Ștefania merge în finala iUmor! Cea de-a treia ediție, lider de audiență
Cea de-a treia ediție iUmor a fost lider de audiență
Chefi la cuțite – lider de audiență. Connect-R a venit în emisiune la rugămintea fiicei sale
