x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Paste în sos de roși cu busuioc

Rețeta zilei: Paste în sos de roși cu busuioc

28 Feb 2018   •   20:30
Rețeta zilei: Paste în sos de roși cu busuioc

Ingrediente

350 g paste
2 linguri ulei
100 g bacon, feliat
½ linguriță boia
130 ml vin alb
400 g pastă de tomate
3 căței de usturoi, pisați
busuioc proaspăt, după gust
parmezan ras, după gust
sare
piper

Mod de preparare

Pastele se pregătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie, baconul se rumenește în puțin ulei, aproximativ 3 minute. Se adaugă  boiaua, vinul și se lasă să clocotească până când lichidul scade la jumătate. Se pune sosul de tomate, usturoiul, busuiocul și se condimentează cu sare și piper, după gust. În final sosul se combină cu pastele. Se servesc cu parmezan.Poftă bună!

×
Subiecte în articol: Paste în sos de roși cu busuioc