Ingrediente:
500 grame penne/ fusilli din faina integrala
1 castravete
2-3 rosii
2 cepe rosii
100 grame masline negre
100 grame masline verzi
100 grame masline Kalamata
1 ardei (eu am folosit galben)
2 lingurite oregano uscat
1 lingurita busuioc uscat
1 lingurita usturoi pudra
2 lingurita ceapa pudra
8 linguri ulei de masline
sare, piper
300 grame branza Feta
Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare.Intre timp, se taie legumele julienne sau cuburi. Se indeparteaza samburii maslinelor daca este nevoie si se taie in bucati nu foarte mici. Se amesteca toate intr-un vas mare.Pastele se scurg de apa si se clatesc imediat sub jet de apa rece. Se scurg bine si se adauga peste legume, impreuna cu oregano, busuiocul, sare, piper, branza Feta, usturoiul si ceapa pudra si uleiul de masline. Se amesteca bine.