Potrivit cumvaplace.ro, acum este momentul unei noi rețete. De mare succes, dacă ar fi să vă dezvăluim cât de repede l-am mâncat noi, cei din echipa de filmare. Revenind la ce știm noi să facem mai bine, vedeți cum am gătit rețeta de pesto cu roșii uscate. Este grozav acest sos. Îl puteți mânca pe felii de pâine sau îl puteți adăuga în pastele ori orezul preferate sau mai puteți unge cu el aluatul foitaj, pentru niște saleuri absolut savuroase.
INGREDIENTE
-
250 g roșii uscate în ulei
-
50 g brânză maturată (parmezan, grana padano)
-
3 linguri de ulei
-
3 caței de usturoi
-
10 frunze de busuioc
-
Sare
Citește pe Antena3.roUn băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat
CUM SĂ FACEȚI
- Puneți roșiile, scurse de ulei, usturoiul, frunzele de busuioc, sare după gust și puțin ulei din borcanul cu roșii uscate în vasul robotului de bucătărie.
- Mixați 1-2 minute sau până când amestecul devine suficient de fin.
- Adăugați brânza rasă și este posibil să mai fie nevoie să adăugați ulei pentru a ajunge la cremozitatea dorită. Folosiți-l cu încredere pe cel în care au stat roșiile, este foarte gustos.
- La final, mai adăugați sau nu un praf de sare, în funcție de cum vă place.
pesto