x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Suspendaţi, deasupra Alpilor bavarezi

Suspendaţi, deasupra Alpilor bavarezi

de Tudor Cires    |    05 Iul 2010   •   00:00

Începând de ieri, 4 iulie 2010, turiştii care preferă vacanţele în Alpii Bavariei au parte de o nouă cotă de adrenalină. Două platforme lungi de 25 de metri (care ies în afara muntelui precum trambulinele din bazinele de înot) au fost instalate la Garmisch-Partenkirchen, în sudul Germaniei. Locul este cunoscut pentru competiţiile sportive de prestigiu care se organizează aici, la Garmisch-Partenkirchen având loc şi Jocurile Olimpice de Iarnă din aul 1936.
Cele două platforme metalice, numite Alpspix, au fost montate la altitudinea der 2033  m, şi oferă curioşilor o promenadă sigură, pe o lungime de 25 de metri, deasupra văii muntelui, până într-un loc în care, ţinându-ţi respiraţia de atâta frumuseţe, poţi admira, la adăpostul pereţilor de sticlă, unul dintre cele mai frumoase peisaje montane din lume.
Platformele de la Garmisch-Partenkirchen vor intra repede în topul amatorilor de senzaţii tari, alături de platfomele în formă de potcoavă instalate de americani, în urmă cu trei ani, în Marele Canion.

×
Subiecte în articol: travel news