x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Daniela Crudu, prima zi de studenţie la Intact Media Academy: “A venit timpul să fac ceva cu viaţa mea”

Daniela Crudu, prima zi de studenţie la Intact Media Academy: “A venit timpul să fac ceva cu viaţa mea”

16 Noi 2013   •   12:11
 Daniela Crudu, prima zi de studenţie la Intact Media Academy: “A venit timpul să fac ceva cu viaţa mea”

Intact Media Academy a deschis porţile unei noi serii de studenţi, care doresc să devină profesionişti media. La ceremonie au participat o parte din trainerii IMA, care au ţinut scurte discursuri celor care au luat examenul de admitere, prin care i-au informat care sunt aşteptările, ce vor ajunge să facă peste trei luni, înainte de examenul de absolvire: “Acum nu ştiţi nimic despre ce înseamnă televiziune. Peste trei luni veţi face un live, un reportaj, veţi putea vorbi liber în faţa camerelor de luat vederi, veţi şti să priviţi în obiectiv astfel încât să transmiteţi emoţie”, a spus Alessandra Stoicescu, preşedintele Intact media Academy.  

Cruduţa: “A venit timpul să fac ceva cu viaţa mea”

Între studenţi, o situaţie aparte o are Daniela Crudu, care este angajată a Grupului, vedeta emisiunii Bingo Metropolis, dar care îşi doreşte să înveţe mai multe despre această profesie. “Am venit la IMA pentru că îmi doresc să învăţ de la cei mai buni traineri de televiziune din România. Cei care predau aici fac performanţă zi de zi, ei nu vorbesc din auzite, ci zilnic trebuie să arate că sunt cei mai buni prin emisiunile pe care le prezintă sau realizează. A venit timpul să fac ceva cu timpul meu şi cu viaţa mea şi sunt fericită că am luat această decizie. O să vin la cursuri şi o să-mi fac şi temele, abia aştept să încep şcoala”, a spus Daniela Crudu. 

×