x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Emisiunea "Star matinal...e pe val", a fost în top 3 încă de la prima ediţie

Emisiunea "Star matinal...e pe val", a fost în top 3 încă de la prima ediţie

02 Aug 2014   •   12:51
Emisiunea "Star matinal...e pe val", a fost în top 3 încă de la prima ediţie

Ieri, prima ediţie a showului “Star matinal…e pe val”, transmis live, de la malul mării, şi prezentat de Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu, a fost pe placul telespectatorilor. Astfel, în intervalul orar 8.30-12.00, cel mai… fierbinte matinal estival a ocupat locul trei în ierarhia tuturor televiziunilor, clasându-se după cele mai importante posturi generaliste din România, Antena 1 şi Protv, şi înaintea altor televiziuni cu tradiţie. Antena Stars, post tv de nişă, a obţinut  în timpul difuzării matinalului o cota de piata de 5.6% la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

Vârful de audienţă al emisiunii prezentate de Rocsana şi Răzvan a fost înregistrat la ora 10.57, atunci când Antena Stars a atins 1.1% rtg si 7,9% market share reprezentând 109.000 de telespectatori.(Target All Urban Urban).

Surprizele Antenei Stars pentru telespectatorii săi nu se opresc aici. De mâine seară, Andreea Mantea, bruneta focoasă care a pus pe jar inima bărbaţilor din România, va prezenta, la Antena Stars, super emisiunea verii: “Petrecerea bulăciţelor”. Incediarul show va fi difuzat de duminică şi până joi, de la ora 21.30, iar alături de Andreea se vor afla şi alte frumuseţi din showbiz. Săptămâna va începe cum nu se poate mai bine , pentru că de luni, 4 august, de la ora 16.45, va debuta la Antena Stars emisiunea “Star la mare fitză” , cu aceeaşi nebuni simpatici la cârmă, Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu.  






×