x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Articole vestimentare pentru copii - haine și încălțăminte funcțională pentru cei mai tineri fani ai stilului streetwear

Articole vestimentare pentru copii - haine și încălțăminte funcțională pentru cei mai tineri fani ai stilului streetwear

21 Aug 2023   •   13:30
Articole vestimentare pentru copii - haine și încălțăminte funcțională pentru cei mai tineri fani ai stilului streetwear

Hainele confortabile sunt, fără îndoială, baza oricărei ținute pentru copii.

Cu toate acestea, dacă vrei să compui un outfit pentru micul fan al stilului streetwear, confortul și funcționalitatea nu sunt de ajuns. Look-ul urban ar trebui să impresioneze, de asemenea, printr-un design deosebit și original. Ce îmbrăcăminte în stil streetwear pentru copii ar trebui să alegi? Iată câteva sugestii!

Streetwear pentru copii – produse de firmă pentru ținuta de zi cu zi 

Ținuta în stil urban pentru copii nu poate fi lipsită de haine, încălțăminte copii și accesorii completate un logo cunoscut. Produsele de la adidas, Nike, ellesse, Jordan, Puma, Converse, Vans sau Reebok nu sunt disponibile doar pentru bărbați și femei. Ce haine streetwear pentru copii merită cumpărate? Descoperă sugestiile noastre!

 

Treningul – must have-ul din garderoba unui copil

Treningul este o opțiune excelentă pentru fiecare zi. Indiferent de anotimp, croiala lejeră și materialul moale va fi perfect atât pentru zilele reci de iarnă, cât și pentru serile răcoroase de vară. Gluga practică și manșetele elastice asigură un confort termic optim pentru fiecare mic iubitor de stil streetwear, în timp ce designul neconvențional al modelelor de firmă va atrage cu siguranță privirile băieților și fetelor deopotrivă. Colecții precum Jordan Essentials și Sportswear by Nike au fost realizate cu atenție la detalii. Prin urmare, alegând versiunile cu un logo cunoscut, poți fi sigur că ținuta va arăta bine, îndeplinind în același timp toate cerințele practice.

Încălțăminte ideală pentru copii în stil streetwear? Mizează pe logo-uri! 

Cauți sneakers copii tău? Încălțămintea universală pentru copii este un element de bază în orice ținută de stradă. Sneakers clasici albi sunt perfecți atât pentru outfit-urile pentru fete, cât și pentru cele pentru băieți. Designul monocrom poate fi ușor de asortat cu o varietate de look-uri. Dacă ești în căutarea unor stiluri diferite de haine pentru copii pentru a completa look-ul tineresc, alege modelele clasice în stilul streetwear, cum ar fi Air Force, Air Max, Forum Low, Dunk High, Superstar sau Stan Smith. Materialele de înaltă calitate asigură confort pentru piciorușele micuților, în timp ce aspectul impresionant al modelelor cu celebrul logo adaugă un plus de originalitate chiar și celor mai basic outfit-uri.

 

Tricoul clasic – o bază excelentă pentru ținutele streetwear   

Tricoul simplu este, fără îndoială, un element esențial în garderoba fiecărui iubitor de stil urban. Prin urmare, dacă juniorul tău se simte confortabil în ținutele în stil streetwear – mizează pe tricou copii decorate cu logo-uri ale unor branduri de renume mondial. Logo-ul Swoosh subtil sau patch-ul mare Trefoil va adăuga originalitate chiar și celor mai simple look-uri. Vezi colecțiile pentru juniori de la Tee Club, 3Stripes sau Jumpman Polo și alege tricoul perfect pentru copilul tău.

Tenișii pentru copii – alternativa perfectă la sneakers clasici 

Dacă ești în căutarea unor pantofi sport vaporoși și confortabili pentru copii, nu uita să vezi tenișii de la branduri, precum Converse sau Vans. Materialul respirabil, talpa moale și sistemul solid de înșiretare sau prinderea cu velcro creează o structură perfectă care va fi pe placul multor juniori. Tenișii pentru copii din seria Old Skool, Sk8-Hi sau All Star Oxford reprezintă nota de finisare perfectă pentru ținuta multor tineri.

La Sizeer vei găsi cea mai bună selecție de haine și încălțăminte în stil streetwear pentru copii și adolescenți. Vezi modelele disponibile online sau vizitează showroom-urile Sizeer și alege produsele perfecte pentru juniorul tău.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: articole vestimentare