x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Blugii pe care o femeie stilată NU îi poartă vreodată

Blugii pe care o femeie stilată NU îi poartă vreodată

de Redacția Jurnalul    |    15 Feb 2024   •   17:00
Blugii pe care o femeie stilată NU îi poartă vreodată
Sursa foto: Hepta

O femeie stilată nu ar trebui să poarte vreodată anumiți jeanși, potrivit designerilor.

Experții de la graphic.com, citați de dcnews.ro, spun că o femeie stilată ar trebui să stea departe de articolele vestimentare care le fac să pară neîngrijite ori nu le pun în evidență silueta și formele. Hainele prea largi, prea rupte, prea tocite sau cu aspect prea murdar trebuie astfel evitate.

Blugii foarte rupți

Blugii foarte rupți și zdrențuiți nu sunt adecvați pentru toate ocaziile sau locurile. Aceștia sunt potriviți mai ales pentru ieșirile în oraș. Decupajele generoase îi fac nepotriviți pentru ținutele femeilor elegante și rafinate.

Blugii cu fermoar la spate

Pentru crearea acestor blugi, Vetements a făcut echipă cu Levi's. Fermoarul este la spate, ceea ce poate face din acești pantaloni o piesă extrem de provocatoare. Totuși, nu sunt eficienți atunci când te grăbești și îți pot provoca răni dacă nu ești atentă când tragi fermoarul. Din aceste motive, femeile stilate nu îi vor alege niciodată.

Blugii detașabili

Această nouă invenție a fost special concepută pentru a transforma blugii normali în pantaloni scurți de vară. Nicio femeie stilată nu va purta această pereche de pantaloni ce îi expune unele părți ale corpului și care se transformă doar prin desfacerea unor nasturi.

Aspect uzat

Nordstrom este brandul care a venit cu această idee de blugi. Noroiul de pe blugi este artificial și îl imită perfect pe cel natural. Totuși, cine ar purta așa ceva? Mai ales având în vedere faptul că se vând la prețuri de peste 200 de dolari bucata.

×
Subiecte în articol: blugi stil femeie jeans