x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Miss România Anamaria Babău, apariţie spectaculoasă la Festivalul de Film de la Cannes

Miss România Anamaria Babău, apariţie spectaculoasă la Festivalul de Film de la Cannes

05 Iun 2023   •   13:10
Miss România Anamaria Babău, apariţie spectaculoasă la Festivalul de Film de la Cannes

Modelul international Anamaria Babău, câștigătoarea celei de-a XIII-a ediții a concursului internațional Miss World Next Top Model 2022, a făcut senzaţie pe covorul roşu de la Festivalul de la Cannes, într-o rochie mulată albastra plină de cristale Swarovski semnată Michael Cinco, care i-a scos în evidenţă silueta de invidiat.

Anamaria Babau a fost prezentă la premiera filmului "L’ete dernier" al realizatoarei franceze Catherine Breillay, în competiţie pentru Palme d' Or la cea de-a 75-a ediţie a festivalului, care a început la 17 mai şi s-a încheiat pe 28 mai.

Tânăra a stat la faimosul Hotel Martinez in Cannes, hotel la care au fost cazați staruri precum Georgina Rodriguez, Margot Robbie, Maye Musk, Winnie Harlow. 

Anamaria Babău a renunțat la o carieră în Minister pentru a face modelling. Tânăra din Bihor a bifat mai multe apariții pe coperți celebre ale revistelor de fashion.

Anamaria Babău a câștigat titlul Miss World Next Top Model 2022, după o luptă acerbă cu alte 28 de concurente din Rusia, Ucraina, Grecia, Algeria, Egipt, Macedonia, Franţa, Nigeria și Bulgaria.

Acum doi ani, ea a câştigat titlul de Miss Europa 2021 – first runner up şi Miss Elite World – Popularitate 2021, cu peste 20.000 de voturi online. 

Anamaria Babău a absolvit Academia de Studii Economice din București, fiind licențiată în Relații Internaționale si avand un master in Diplomatie. După absolvire, o perioadă de timp a lucrat în domeniu în Ministerul Sănătății și în Ministerul Economiei. Și a reprezentat România la Bruxelles ca și Consilier Afaceri Europene.

În paralel, bihoreanca a făcut modelling, a câștigat mai multe concursuri internaționale de frumusețe, iar la începutul anului acesta, a apărut pe revistei L’Officiel Arabia , ediţia din februarie precum și în revista internațională Grazia. 

De asemenea, este interesată de actorie după ce a apărut în videoclipuri şi reclame din Emiratele Arabe. Recent, aceasta a semnat cu o agenție de modeling renumită din Dubai și intenționează să locuiască acolo.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×