x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) 24 de zile de Crăciun la Monarh Design

(P) 24 de zile de Crăciun la Monarh Design

26 Noi 2020   •   16:50
(P) 24 de zile de Crăciun la Monarh Design

Sărbătorile vin cu SUPER REDUCERI la Monarh Design ! Te răsfățăm pe durata celor 24 de zile de campanie cu produse de excepție la prețuri de senzație! Fie ca alegi produse speciale pentru tine sau le faci cadou (îți oferim împachetare premium), te vom încânta zi ce zi în luna Decembrie!

În fiecare zi ai o surpriza nouă

Ce spui de 24 de zile în care produsele tale preferate sunt la MEGA REDUCERE? În fiecare zi (DOAR PENTRU O ZI) produsul Monarh Design la care visezi poate fi al tău la un super preț.

Toate produsele sunt strict secrete însă „surse din interior” () ne-au dezvăluit că reducerile sunt de SENZAȚIE. Fiecare produs este disponibil la prețul mult visat pentru o singura zi iar apoi revine la prețul său normal. Va trebui sa fii pe fază și să comanzi imediat – stocurile sunt limitate!

 

Cum funcționează campania?

La Monarh Design am creat o campanie de sărbători specială care să îți ofere șansa de a avea reducerea pe care o dorești la produsul mult visat! Am ales 24 de produse pentru 24 de zile de reduceri continue! Astfel te vei bucura de spiritul sărbătorilor de la 1 decembrie și până în ziua de Crăciun! Reducerile pe care ți le-am pregătit pot ajunge până la 70% pentru produse selectate!

 

Ce trebuie sa faci?

Inscrie-te  AICI (monarhdesign.com/ro/24days) pentru a fi prima care află toate noutățile Monarh Design din perioada de reduceri. Loghează-te în contul tău Monarh Design de pe monarhdesign.com și verifică în fiecare zi dacă produsul pe care ți-l dorești beneficiază de discountul mult dorit. Comandă și bucură-te din plin de achiziția ta!

 

E momentul pentru un cadou special

Vrei sa faci un cadou excepțional unei persoane dragi? Atunci alege împachetare premium! O experiență unică de care beneficiarul cadoului tău se va bucura nespus. Serviciu disponibil doar in perioada campaniei 24 zile de Craciun.

 

La Monarh Design credem că fiecare femeie trebuie să se bucure din plin de creațile vestimentare la care visează! Tocmai de aceea de sărbatori vrem să îți oferim ocazia de a avea produsele pe care ți le dorești!

 

Ne vedem pe monarhdesign.com! Spor la shopping!

×
Subiecte în articol: Monarh Design