x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Rochia de mireasă purtată de un bărbat s-a vândut! Află cine a cumparat-o!

Rochia de mireasă purtată de un bărbat s-a vândut! Află cine a cumparat-o!

de Cosmina Stoicescu    |    24 Sep 2012   •   21:00
Rochia de mireasă purtată de un bărbat s-a vândut! Află cine a cumparat-o!

Colectia Visions, de toamna – iarna, a designerului Dorin Negrau a facut furori la prezentarea pe care creatorul de moda a avut-o pe 1 august, pe un santier in constructie din Centrul Vechi al Capitalei. Mireasa-barbat a fost deliciul prezentarii si multi s-au intrebat cum i-a venit ideea lui Dorin Negrau de a include un barbat in prezentare, care sa defileze pe podium in rochie de mireasa.

“Am vrut ceva inedit in transmiterea mesajului social al evenimentului de lansare a colectiei Visions, am vrut sa aduc noutatea intr-o lume inca inchisa in propriile convingeri legate de violenta domestica in familie. Nu de putine ori s-a scris de agresiune impotriva barbatilor de catre o sefa mai autoritara sau o sotie dominanta, dar de fiecare data s-a terminat cu un ridicat din umeri si un zambet in coltul gurii. Da, si barbatii sunt agresati, nu e o fantezie erotica', isi explica Dorin Negrau alegerea.

De altfel, colectia Visions a fost bine primita de public si de cei 400 de invitati care au venit la lansarea ei, astfel incat s-a epuizat imediat, designerul recuperand toate costurile de productie. O clienta fidela de-a lui Negrau a pus ochii pe rochia de mireasa purtata de manechinul barbat si a dorit sa o achizitioneze imediat.

“Pe langa celelalte rochii din prezentare, si cea de mireasa s-a vandut rapid, chiar daca a fost imbracata pe podium de un barbat! Rochia a intrat intr-o colectie privata a unei cliente fidele care, mai in gluma mai in serios, mi-a spus ca va face bani multi cu ea la un moment dat, intr-o licitatie', povesteste designerul.

Cat de greu i-a fost lui Negrau sa convinga manechinul sa imbrace rochia de mireasa? Profesionalismul si-a spus cuvantul si totul a mers ca la carte!
“Am avut o oarecare teama atunci cand am venit cu propunerea, dar agentul lui a desfiintat repede aceasta teama si a subliniat ca e un manechin de la o agentie profesionista. Manechinul si-a intrat repede in rol si a inteles ca trebuie sa fie un barbat in rochie si sa aiba atitudine cat se poate de masculina si dezinvolta! Si, da, a reusit pentru ca audienta a facut liniste cand a defilat astfel pe podium, a fost surpinsa si socata, dar si-a revenit rapid, prin a felicita echipa pentru curajul de a aduce in atentie un barbat mireasa', a mai adaugat designerul, ale carui colectii aduce fiecare in plin plan cate un mesaj social, de aceasta data, impotriva violentei in familie.

×