x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Top 6 must-have-uri în ţinuta masculină a acestui sezon

Top 6 must-have-uri în ţinuta masculină a acestui sezon

de Cosmina Stoicescu    |    22 Iun 2012   •   13:09
Top 6 must-have-uri în ţinuta masculină a acestui sezon

Anul acesta moda masculina impune hainele in nuante pastelate sau in tonuri de bej, nisipiu, fie ca sunt pantaloni, sacouri sau costume. Vedetele de la Hollywood, precum Brad Pitt sau Ryan Gossling le poarta in combinatii cu tricouri albe.

Stilista Adina Buzatu a punctat pentru jurnalul.ro cele mai importante tendinte din acest sezon.

Bretelele au cunoscut o revenire spectaculoasa

'Eu le recomand pe cele din matase naturala, de la Albert Thurston care s-au remarcat in vestimentatia unor vedete internationale precum Daniel Craig (in filmul “Casino Royal') , Tom Cruise (In filmul “Operatiunea Valkirye'), Michael Douglas (in filmul “Wall Street') sau legendarul Larry King, in emisiunile sale de la postul de televiziune NBC. Dintre actorii tineri care poarta bretele Albert Thurston, il mentionez pe Ed Westwick care s-a evidentiat ca un exemplu de stil masculin, in generatia sa“, este de parere Adina Buzatu.

Papioanele colorate din matase naturala sunt un must-have al sezonului

'Ele pot fi purtate, atat la tinute de ceremonie - smoking, precum si la tinute casual, alcatuite din camasa, sacou sau cardigan si jeansi. Cele colorate, cu diverse imprimeuri, florale, insecte sau forme geometrice, sunt accesorii cu personalitate care au inceput sa se regaseasca si in garderoba multor vedete. Robert Downey JR a atras atentia cu un astfel de papion din matase, turcoaz, la Premiile Oscar 2012', spune Adina.

Tricourile cu imprimeu “extravagant' sunt in tendinte

'Cele din bumbac organic de la Maesna se evidentiaza prin imprimeurile cu aspect vintage, cromatica originala si croiala ce avantajeaza orice silueta. Sunt piese must-have in garderoba masculina, dar pe care, cu siguranta, si doamnele le vor imprumuta cu placere. In Marea Britanie au facut furori tricourile cu imprimeuri dedicate Jubileului de diamant, al Reginei Marii Britanii. Actorul britanic Russel Brand a avut curajul sa poarte un astfel de tricou“, poveste stilista Adina Buzatu.

Palariile Borsalino sunt un “must-have' al garderobei oricarei vedete

'Au fost purtate de greii cinematografiei, precum Humphrey Bogart, Alain Delon, Jean Paul Belmondo, iar in zilele noastre au fost redescoperite de Leonardo Di Caprio, Johnny Depp, Justin Timberlake care le-au reintrodus in tinutele lor. Adrien Brody are un look "rebel", in aceasta tinuta accesorizata cu o palarie de la Borsalino, tip Fedora", este de parere Adina.

Batistele din matase naturala sunt accesorii in voga care au revenit in tendinte. Multi barbati se intreaba cum se poarta aceste batiste

'Daca sunt din bumbac ele se pliaza pe drept, daca sunt din matase se modeleaza si se poarta in buzunarul de la piept al sacoului. Barbatii cu gusturi clasice prefera batistele uni, intr-o nuanta tare, cei mai indrazneti opteaza pentru batistele viu colorate, cu imprimeu: flori, dungi sau cu buline. Ele reprezinta o pata de culoare pe un sacou, uni, intr-o nuanta discreta. Fara indoiala, Daniel Craig stapineste aceasta arta“, ne invata stilista.

Camasile din bumbac, cu imprime sunt 'cool“

'Un pont pentru acest sezon: inlocuiti camasile cu mineci scurte cu camasi cu mineci lungi, dar suflecate. Daca aveti curaj, renuntati la camasile uni in favoarea celor cu imprimeu: carouri, dungi, buline, paisley sau chiar flori. Arata grozav in combinatie cu jeansi, pantaloni colorati din bumbac sau sorturi slim, din denim sau din bumbac“, spune Adina.


×