x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Soluția ieftină care îți lasă geamurile curate lună. Ce să pui în apa cu care le ștergi ca să nu rămână pete

Soluția ieftină care îți lasă geamurile curate lună. Ce să pui în apa cu care le ștergi ca să nu rămână pete

de Redacția Jurnalul    |    16 Mar 2024   •   20:40
Soluția ieftină care îți lasă geamurile curate lună. Ce să pui în apa cu care le ștergi ca să nu rămână pete
Sursa foto: Hepta

Spălatul geamurilor poate fi o muncă solicitantă. Pentru a rămâne curate și a dispărea toate petele trebuie să adăugăm un anumit ingredient în apa cu care le curățăm.

Deși este utilizat în bucătărie, la prăjituri sau în aluatul de pâine, praful de copt poate fi un adevărat aliat în procesul de curățenie. Acest ingredient compus din bicarbonat de sodiu și bitartrat de potasiu nu doar că este eficient, dar este și ușor de utilizat.

Tot ce trebuie să faci este să dizolvi un pliculeț într-un litru de apă și să ștergi geamurile cu soluția obținută. În scurt timp, vei observa cum praful și urmele de murdărie dispar instant de pe suprafețele lucioase, scrie click.ro.

Pe lângă utilizarea pentru geamuri, praful de copt poate fi folosit și în baie pentru a elimina depunerile din vasul de toaletă. Ce trebuie să faci este să împrăștii pulberea peste zona afectată și să freci bine cu peria de toaletă. Rezultatul este imediat, iar calcarul va începe să se topească după doar câteva mișcări.

După cum bine știm, pe internet se găsesc de toate, de la îndrumări în diferite probleme ale vieții cotidiene, până la sfaturi pentru întreținerea casei.

Printre alternativele ieftine și rapide la soluțiile de curățenie se numără și drojdia. Acest ingredient este un bun aliat împotriva mirosurilor neplăcute din toaletă. De asemenea, drojdia poate fi utilizată și în alte locuri precum cutia de nisip a pisicii sau în frigider. În plus, combinată cu oteț, drojdia poate contribui la desfundarea țevilor.

 

×