x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber HBO aduce Tronul de Fier la ComicCon

HBO aduce Tronul de Fier la ComicCon

de Sebastian S. Eduard    |    09 Apr 2014   •   18:20
HBO aduce Tronul de Fier la ComicCon
Sursa foto: HELEN SLOAN

HBO România le va oferi şansa tuturor fanilor serialului “Urzeala tronurilor” să stăpânească cele 7 Regate în cadrul East European Comic Con. În perioada 9-11 mai, Tronul de Fier se afă la Romexpo şi va putea fi vizitat de către toţi fanii “Urzeala tronurilor”.

Simbol al puterii râvnit de toate casele, motiv al vrajbei şi al luptei pentru supremaţie, Tronul de Fier va fi expus fanilor în premieră la East European Comic Con. Toţi doritorii se vor putea fotografia în postura de conducători ai celor 7 Regate, doar în baza biletului de acces la eveniment.

“Urzeala tronurilor” este cel mai de succes serial al ultimilor ani, produs şi difuzat de HBO şi este adaptat după seria de cărţi “Cântec de Gheaţă şi Foc” a autorului George R.R. Martin. Doi dintre actorii prezenţi la editia de anul acesta a East European Comic Con, Jason Momoa (Khal Drogo) şi Natalia Tena (Osha), au jucat in celebrul serial.

East European Comic Con este cea mai mare convenţie a pasionaţilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, având ca sursă de inspiraţie mult apreciatul Comic Con de la San Diego.

×
Subiecte în articol: Game of Thrones