x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Femeia zodiacului, diamant neșlefuit. Află-i secretele

Femeia zodiacului, diamant neșlefuit. Află-i secretele

16 Ian 2017   •   21:07
Femeia zodiacului, diamant neșlefuit. Află-i secretele

Modestă, frumoasă, harnică și bună la suflet – acestea sunt calitățile care fac din nativa acestei zodii femeia ideală atât într-o relație de prietenie, cât și în una de iubire. Sufletul ei săritor o face să se sacrifice pentru cei dragi și să încaseze toate loviturile vieții pentru a-i ști fericiți. Ea este femeia pe care oricine vrea să o aibă acasă, femeia de aur care este visul oricărui bărbat, scrie divahair.ro.

Totuși modestia se pare că face ca această nativă să fie ușor de manipulat, deoarece ea nu știe să se aprecieze la adevăratul ei nivel. De asemenea, oportunitățile îi vor fi mereu furate de persoane cu intenții meschine, chiar și de cei pe care îi considera prieteni.

Iată care este femeia zodiacului ce se aseamănă cu un diamant neșlefuit

Cel mai devotat prieten care pune bunăstarea celor dragi pe primul loc este nativa din zodia Pești. Firea sa empatică o face să vrea să fie mereu de ajutor fie cu sfaturi, fie prin fapte. Dacă te afli într-o situație dificilă, fii sigur că alături de acest nativ vei trece cu bine peste situația neplăcută. Această bunătate ce nu cunoaște limite în cazul Peștilor îi face să fie ușor de manipulat. Ei vor fi mereu acei prieteni pe care toată lumea se poate baza, dar de care și toată lumea va profita.

×