x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber În acest week-end, “Star Chef” merge la “Spitalul de urgentă”

În acest week-end, “Star Chef” merge la “Spitalul de urgentă”

20 Iun 2014   •   16:53
În  acest week-end, “Star Chef” merge la “Spitalul de urgentă”

Reţete originale, combinaţii nebuneşti  şi mai ales doi invitaţi care nu mai au nevoie de nicio prezentare: Dan Helciug şi Vali Crăciunescu, sunt ingredintele secrete ale   emisiunilor “Star Chef” din acest week-end, de la ora 18.00, la Antena Stars.

Pentru prima dată  în toata cariera lui  de expert bucătar, Nicolai Tand a avut parte de surprize  culinare  neplăcute. Dan Helciug, solistul formaţiei “Spitalul de urgenţă”, i-a făcut o demostraţie demnă de filmele de…groază. Adică a preparat   somon “fumat” pe care l-a tăiat preţ de cinci minute cu un satâr. “Originalitatea este atuul meu în bucătărie”, declară modest Dan.

De celalaltă parte a baricadei, Vali Crăciunescu a pregătit o pizza: “mănânci pizza mea şi ajungi la spitalul de urgenţă. E pregătită cu ulei galactic”, spune, printre hohote de râs, acordeonistul.

Ce fel de pizza a gătit el, dar şi ce mesaje de “prietenie” i-a transmis colegului de trupă, Dan Helciug, telespectatorii vor afla în ediţiile din acest week-end, de la ora 18.00, ale emisiunii “Star Chef”.
 

×