x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Începe Radioul lui Moş Crăciun!

Începe Radioul lui Moş Crăciun!

de Sebastian S. Eduard    |    28 Noi 2013   •   18:15
Începe Radioul lui Moş Crăciun!
Sursa foto: Mihai Vasilescu

Pentru al cincilea an consecutiv, Magic FM este Radioul lui Moş Crăciun şi difuzează, începând cu 1 decembrie, cea mai frumoasă colecţie de muzică de iarnă.
Timp de o lună, playlistul Magic FM va cuprinde cele mai cunoscute cântece de iarnă din repertoriul internaţional şi românesc.
În premieră anul acesta, ascultătorii Magic FM pot propune şi vota pe www.magicfm.ro, melodiile de iarnă pe care doresc să le audă la Radioul lui Moş Crăciun, intrând astfel în echipa spiriduşilor lui Moş Crăciun. De asemenea, cei care au invitat în echipa spiriduşilor alţi cinci prieteni în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2013 intră şi în cursa pentru unul dintre cele trei daruri speciale din sacul Moşului: o vacanţă pentru două persoane la schi, în Bulgaria.
“Sărbătorile sunt cu adevărat magice cu melodiile care fac să ne simţim, în fiecare an, mai aproape de sufletele semenilor noştri. Pentru al cincilea an, Magic FM scrie un nou capitol în cartea poveştilor frumoase de sărbători, oferindu-le ascultătorilor, în luna decembrie, Radioul lui Moş Crăciun”, afirmă Liana Stanciu şi Raul Brebu, realizatorii matinalului Magic Start.
    

×