x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber ”iUmor” a fost din nou lider de necontestat!

”iUmor” a fost din nou lider de necontestat!

30 Oct 2017   •   14:36
”iUmor” a fost din nou lider de necontestat!
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Cea de-a șaptea ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, între orele 20:47 și 23:00, la Antena 1, a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 9,7 puncte de rating și 22,4% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 7 puncte de rating şi 16,1 cotă de piaţă.

iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 6,7 puncte de rating și 14,1% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Pro Tv cu 5,5 puncte de rating și 11,7% cotă de piață.

Şi la nivel național, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, cu 5,9 puncte de rating şi 13,1 % cotă de piaţă, în timp ce poziţia secundă era ocupată de Kanal D cu 5,5 puncte de rating și 12,2 cotă de piaţă. Pro Tv a ocupat abia poziția a treia cu 4,9 puncte de rating şi 10,9% cotă de piaţă.

În minutul de aur, 21:46, peste 1,5 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1, dublu față de cei care urmăreau atunci Pro Tv.  

În cea de-a șaptea ediție ”iUmor”, Călina Epuran, o actriță de 24 de ani din București, a părăsit scena ”iUmor” complet transformată față de cum a intrat. De la o ținută înfoiată pe roți și o capă de blană a trecut la rochia emblematică a actriței Marlyn Monroe, apoi la peruca artistei SIA și a încheiat numărul prin a o personifica pe Delia.

”Pe mine nu mă deranjează când mă enervez, doar când casc și mă plictisesc”, a fost concluzia lui Cheloo după numărul Călinei. Cu toate acestea, Călina a reușit să îi convingă pe Delia și Mihai Bendeac, așa că a reușit să obțină cele două voturi necesare.

            Paul Lungu, un iluzionist de 30 de ani din București, a revenit anul acesta, după ce a avut o reprezentație spectaculoasă și în primul sezon ”iUmor”. ”M-am bucurat atât de mult să îl revăd, umple timpul chiar și când nu îl vedem. După un om ca el, e foarte greu pentru altcineva să mai vină cu trei trucuri”, l-a lăudat Mihai Bendeac, în timp ce Cheloo a făcut opinie separată, fiind de părere că numărul lui Paul Lungu din primul sezon a fost mai bun.

Nu la fel de relaxată a fost întâlnirea dintre cei trei jurați și un medic. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost mai întâi intrigați, neștiind dacă prezența doctorului specialist în diabet și nutriție Oana Dumitrache face parte dintr-un număr de comedie.

            Când aceasta a început însă să le ia tensiunea și chiar să vrea să îi înțepe cu un ac pentru măsurat glicemia, jurații nu au mai părut deloc în largul lor. Cheloo s-a ridicat de la pupitru, iar Mihai Bendeac a spus răspicat că nu se va lăsat înțepat sub nicio formă. Delia a recunoscut că nu poate să se apropie de ace. ”Am o chestie cu acele, nu îmi plac. Singurele de care nu mi-e teamă sunt acele de tatuat”, a mărturisit jurata ”iUmor”.

Cheloo s-a ridicat și nu a revenit până ce medicul nu a părăsit scena. Văzând însă că medicul insistă pentru o consultație, acesta a mărturisit că îi este frică de doctori. ”Nu mi-e teamă de moarte, cum îmi e de medici. Intri în cabinet, zâmbești și, gata! Ești bolnav! Și dacă sunt bolnav, oricum sunt genul acela de om care nu vrea să afle. Nu mă duc la doctor, sunt târât la doctor, cărat la doctor. În viața asta am ajuns de atâtea ori în ultimă fază încât îmi e clar, așa trebuie să fie. Când era să mor de peritonită, m-am dus singur în ultima clipă”, a povestit Cheloo.

În cele din urmă, Delia a convocat și un vot, însă a fost singura dispusă să îi dea o șansă Oanei Dumitrache.

O apariție cel puțin neobișnuită a fost Scott the bunny, un magician din Berlin convins că era în care iluzioniștii scot iepurași din pălărie a apus. Ca urmare, Scott s-a costumat el însuși în iepure și face trucuri de magie. ”E vremea ca iepurele să se răzbune și să devină magicianul. Am 50 de ani și trăiesc din îmbrăcatul în iepure albastru”, a spus Scott. Pasiunea sa nu i-a cucerit însă pe Cheloo și pe Mihai Bendeac, astfel că Scott nu a trecut mai departe. 

Extrem de emoționat, Alexandru Robu a reușit să își ducă până la capăt numărul de stand-up comedy cu succes, însă la final a avut nevoie de un pahar de apă și de un moment să se adune.  ”E clar că la < iUmor> ai mai multe șanse dacă faci stand-up. Mi-aș dori ca toți puștii din ziua de azi să fie ca el”, a spus Cheloo încântat de numărul pe care l-a văzut.

Un alt concurent, Alexandru Milcu, i-a uluit pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac însă nu așa cum și-ar fi dorit el. Glumele sale, inspirate din întâmplări din familile, explicate și cu un desen, au avut parte de un vot negativ la unison din partea celor trei jurați. 

După participarea sa în sezonul 3, Dima Cubreacov a fost foarte supărat pentru că a fost acuzat că ar fi furat glumele de pe Internet. Ca urmare, tânărul de 22 de ani a revenit în această toamnă tot în picioarele goale și tot cu replicile scrise pe o foaie. ”Sunt om simplu, am întrebat-o pe bunica dacă să revin și a spus că e simplu: < Dacă te-ai prins în horă, joacă până la capăt>”, a spus acesta.  Și se pare că ”hora” sa a fost pe placul juraților, care l-au răsplătit cu 3 de DA.

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume!

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie deja pe adresa casting.a1.ro.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National

Perioada 29 octombrie 2017

 

×
Subiecte în articol: iumor