x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea mică. Show plin de culoare pe străzile orașului Ambato, la cursa pentru ultima șansă

America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea mică. Show plin de culoare pe străzile orașului Ambato, la cursa pentru ultima șansă

de Redacția Jurnalul    |    15 Noi 2023   •   15:45
America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea mică.  Show plin de culoare pe străzile orașului Ambato, la cursa pentru ultima șansă

Ediția de ieri seară America Express a adus victoria echipei Iuliana Pepene – Sonia Simionov la jocul pentru amuletă, urmat de cursa pentru imunitate, câștigată de Romică Țociu și fiul său, Cătălin. În seara aceasta, concurenții se reunesc la careu pentru cele mai tensionate momente ale etapei: numirea echipelor care intră la cursa pentru ultima șansă! Urmează un show plin de culoare pe ritmurile trepidante ale unei întreceri desfășurate sub amenințarea soarelui roșu!

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:29 – 00:06, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 5.9 puncte de rating și o cotă de piață de 22.6%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.2 puncte de rating și o cotă de piață de 19.9%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 5.8 puncte de rating și 17.6% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 5 puncte de rating și 15.4% cotă de piață. În minutul de aur 21:44, emisiunea a fost urmărită de aproape 1,3 milioane de telespectatori.

          Ieri seară, pe Drumul Soarelui, Sonia Simionov și Iuliana Pepene s-au bucurat de victorie după un joc de amuletă epuizant, desfășurat într-un loc cu totul special: Templul Soarelui, un spațiu decorat cu operele artistului ecuadorian Ortega Maila. Imediat, s-a plecat în următoarea cursă cu o miză esențială: concurenții au avut de îndeplinit mai multe misiuni la o hacienda ecuadoriană, unde s-au transformat în cowboy pregătiți să prindă… imunitatea cu lasoul. La final, prima echipă care a semnat în registrul Irinei Fodor a fost cea alcătuită din Romică și Cătălin Țociu, câștigătorii imunității mici.

          În această seară, echipele se reunesc în orașul Ambato pentru un careu încărcat de tensiune. După dezvăluirea clasamentului care trimite ultimele două echipe la cursa pentru ultima șansă, votul celei de-a treia perechi va stârni numeroase reacții și comentarii. ”A fost foarte surprinzătoare decizia lor de a ne vota, pentru că am avut senzația că ne-am apropiat.
Ne-au durut aceste voturi. Nu ne așteptam la asta!”,
a fost una dintre reacții. ”Strategia votului și a acestui joc nu este neapărat de a elimina o echipă, ci de a o obosi”, a fost una dintre replici.

          Ambato, orașul întrecerii de diseară, este recunoscut pentru paradele sale multicolore de la Festivalul Florilor și Fructelor, organizat aici din 1951. Concurenții care intră la cursa pentru ultima șansă vor celebra această istorie cu o defilare pe ritmuri sud-americane, după o serie de misiuni ce vor necesita multă muncă. Trei echipe vor plăti tribut Zeului Soare și își vor organiza propriul festival – cu flori și fructe, dar și cu regine și care alegorice impresionante. Întreaga sărbătoare se va desfășura, însă, în pașii alerți ai unei întreceri la finalul căreia ultima echipă poate pleca acasă. Va fi îndurător sau nemilos Zeul Soare în seara aceasta? Care vor fi cele trei perechi din cursa pentru ultima șansă și ce verdict va ieși la iveală din cufărul deschis de Irina Fodor telespectatorii vor descoperi în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                     

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 14 noiembrie 2023

 

×