x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Andrei Roşu se alătură distribuţiei Lia – Soţia soţului meu, de la Antena 1

Andrei Roşu se alătură distribuţiei Lia – Soţia soţului meu, de la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    20 Sep 2023   •   20:15
Andrei Roşu se alătură distribuţiei Lia – Soţia soţului meu, de la Antena 1

Săptămâna aceasta, un nou personaj îşi face simţită prezenţa în serialul Lia – Soția soțului meu, de la Antena 1.

Este vorba despre Daniel, un personaj misterios, alunecos şi plin de secrete, interpretat de către actorul Andrei Roşu. Telespectatorii îl vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Lucrurile se complică atunci când Dani o întâlneşte pe Lia

Un nou nume completează distribuţia serialului de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Lia – Soţia soţului meu. Începând de joia aceasta, telespectatorii îl vor putea urmări pe Andrei Roşu în rolul lui Daniel, un tânăr cu aparenţe înşelătoare, care nu lasă niciodată să i se vadă adevăratele intenţii.

Deşi pare că e de partea lui Gianni (Andrei Aradits), lucrurile se complică atunci când Dani o întâlneşte pe Lia (Ana Bodea), care îl cunoaşte de mai demult. Legătura dintre el şi Lia nu trece neobservată nici de Petru (Ştefan Floroaica), ce are toate motivele să fie gelos.

„Personajul meu, Dani este un personaj misterios, alunecos şi plin de secrete. Îşi urmăreşte scopurile cu tenacitate şi răbdare. Se foloseşte de oricine şi orice pentru a-şi duce la bun sfârşit planurile. Pe măsură ce povestea se derulează, încet, încet, secretele încep să iasă la suprafaţă. Mă bucur şi trebuie să recunosc că mi-a fost dor de televiziune, de oamenii minunaţi din echipă şi de un personaj atât de complex cum e Dani. Şi pentru asta îi mulţumesc doamnei Ruxandra Ion”, mărturiseşte Andrei Roşu.

Cine este Daniel și ce relație a avut cu Lia în trecut? Cât de mult va complica apariția lui deja zdruncinata relație dintre Lia și Petru? Ce pun la cale Daniel și Gianni? Toate aceste întrebări își vor găsi răspunsurile în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, în serialul Lia – Soția soțului meu.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×