x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cel de-al patrulea jurat iUmor va fi luat la roast miercuri, la iRoast

Cel de-al patrulea jurat iUmor va fi luat la roast miercuri, la iRoast

11 Feb 2022   •   13:00
Cel de-al patrulea jurat iUmor va fi luat la roast miercuri, la iRoast

Juratul surpiză al fiecărei ediții a sezonului 12 iUmor nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii. Miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cel de-al patrulea jurat va fi luat la roast pe neaşteptate la iRoast.

Noutatea celui mai nou sezon iUmor va fi prezența unui nou jurat-surpriză, în fiecare ediție, care li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. Pe lângă surpriza pe care o vor avea cei trei jurați permanenți, juratul surpiză al fiecărei ediții va fi ”ținta” unor roast-uri acide din partea unor persoane la care nici nu se va aștepta, în edițiile iRoast de miercuri, de la 20:30, înainte de Stand-up Revolution. Cine li se va alătura Deliei, lui Mihai şi lui Cheloo la masa juriului iUmor și cine va fi cel luat la roast miercurea viitoare la iRoast, telespectatorii vor afla urmărind premiera sezonului 12, vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

 

×
Subiecte în articol: iumor