x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență, seara trecută, la Antena 1

Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență, seara trecută, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    01 Oct 2023   •   12:00
Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență, seara trecută, la Antena 1

Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, difuzat aseară, în intervalul 19:59 – 23:22, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21-54 de ani, cu o audiență medie de 4.1 puncte de rating și 16% cotă de piață, în timp ce, pe locul al doilea, s-a clasat Pro Tv, care, pe acelaşi target şi în acelaşi interval orar, a înregistrat o medie de 3.2 puncte de rating și 12.6% cotă de piață. Ierarhia se păstrează şi pe segmentul urban, unde emisiunea iUmor a înregistrat 4.5 puncte de rating şi 14.1% cotă de piaţă, urmată de această data de Kanal D, cu 3.2 puncte de rating şi 10% cotă de piaţă. Şi la nivelul întregii ţări, emisiunea de umor a fost prima opţiune de vizionare a telespectatorilor, cu 4.6 puncte de rating şi 14% cotă de piaţă, urmată de Pro TV cu 3.6 puncte de rating şi 10.9% cotă de piaţă.

 Celebrul vlogger Mircea Bravo a deschis cea de-a treia ediție a noului sezon de umor de la Antena 1 cu un show total, care i-a amuzat copios pe cei patru jurați. Tot în această ediție, joker-ul a fost oferit de Livia Marinescu, ispită la Insula Iubirii, iar câștigător a fost Natanticu.

Printre concurenții care i-au cucerit pe cei patru jurați s-a numărat și Hannah Becker, originară din SUA, care a venit pe scena iUmor cu un  moment artistic presărat cu mult umor auto-ironic și care, la final, s-a declarat îndrăgostită de țara noastră și de români: ,,Îmi place mult România și oamenii de aici! Sunteți minunați!‘’.

Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Cristian Harhătă, Michael Alves, Hannah Becker, Lucian Tudora, Gemenele Izabela si Andrada Tripon și Juanita. Cei de acasă îi pot vota până astăzi, la ora 16.00, în aplicaţia iUmor, câştigătorul ediţiei ajungând direct în finala show-ului de umor de la Antena 1.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor continuă în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: iumor