x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă

Cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă

06 Mai 2022   •   13:49
Cele mai noi episoade Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider de audienţă

#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr foarte mare continuarea poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă la nivelul publicului din mediul urban.

Totodată, în intervalul comun de difuzare cu Masterchef, telespectatorii au ales povestea Adelei, serialul impunându-se ca lider de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Peste 1.5 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:11, evoluţia personajelor în cel mai nou sezon al serialului de la Antena 1.

Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:29-23:04 serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul publicului din mediul  urban, cu un rating mediu de 6.2 puncte de rating și 16.2% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu o medie de 6 puncte de rating şi 15.8% cotă de piaţă. Şi în intervalul comun de difuzare cu Masterchef, în intervalul 21:27-23:04, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor categoriilor de public. La nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6.7 puncte de rating și 21.3% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu MasterChef, cu o medie de 5.4 puncte de rating şi 17.2 cotă de piaţă. Şi la nivel urban, Antena 1 a fost lider de audienţă, cu un rating mediu de 6.8 puncte şi 17.8% cota de piaţã. Şi la nivelul întregii ţări, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, în intervalul menţionat, cu 7.9 puncte de rating şi 19.7% cota de piaţă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cele mai noi episoade din Adela – Ce-i al tău e şi al meu i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură în încercările disperate ale Adelei (Mara Oprea) de a demonstra că cineva i-a răpit copilul: „Eu nu ştiu dacă pot să trec peste asta, dacă nu îl găsim pe fiul nostru!”, i-a mărturisit ea lui Mihai (Alecsandru Dunaev), iar bănuielile ei au fost alimentate de procurorul Lascu (Răzvan Fodor): „Îl suspectez pe Toma că v-a răpit copilul! Se pare că nu e mort!”. Intuiţia Nuţicăi (Anca Sigartău) s-a dovedit şi aseară una incredibilă, aceasta descoperind ce făcuse, de fapt, Andreea (Oana Moşneagu): „Tu nu eşti sănătoasă la cap! Ai furat copilul Adelei? Realizezi ce ai făcut?”, în vreme ce Andreea i-a răspuns: „Eu n-am pierdut copilul meu din cauza ei?”. Martha (Carmen Ionescu) se simte vinovată pentru tot ce s-a întâmplat şi crede că Toma a răpit copilul ca să se răzbune pe ea: „Copilul meu era nevinovat! El ţi-a salvat ţie viaţa. Am trecut peste tot şi tu, de fiecare dată....”, a răbufnit Adela. Tot aseară, telespectatorii au asistat neputincioşi la noua încercare a Andreei de a-şi acoperi urmele, aducând în casă, cu ajutorul lui Nuţi, căciuliţa despre care Adela a spus tot timpul că o purta Bogdănel atunci când a dispărut: „Adela s-a înşelat! Căciula era aici! Copilul meu chiar a murit!”, i-a spus Mihai lui Paul (Mihai Călin), totul, în timp ce Lucian (Daniel Nuţă) şi-a confirmat bănuielile „Credeai că nu ştiu că tu ai răpit copilul?”. Ce se va întâmpla mai departe, dacă o va susţine Lucian pe Andreea sau dacă va pune propriile lui interese pe primul plan, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban si National

Perioada 5 mai 2022

 
×