x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chef Roxana Blenche și Chef Samuel Le Torriellec sunt gazdele noului sezon Hello Chef, ce va avea premiera sâmbătă, de la 14.30, la Antena 1

Chef Roxana Blenche și Chef Samuel Le Torriellec sunt gazdele noului sezon Hello Chef, ce va avea premiera sâmbătă, de la 14.30, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    27 Feb 2024   •   14:45
Chef Roxana Blenche și Chef Samuel Le Torriellec sunt gazdele noului sezon Hello Chef, ce va avea premiera sâmbătă, de la 14.30, la Antena 1

Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon savuros, ce îmbină preparatele tradiționale cu gastronomia internațională, începând din 2 martie, în fiecare sâmbătă, de la ora 14.30. Astfel, Chef Roxana Blenche și Chef Samuel Le Torriellec îi vor purta pe telespectatori într-o adevărată aventură culinară, din care nu vor lipsi provocările și nici diversitatea culturilor.

În fiecare ediţie a sezonului şapte Hello Chef un invitat-surpriză îi va provoca pe cei doi chefi la o adevărată întrecere a gusturilor, îmbinând armonios bucătăria românească şi influenţele internaţionale. Duelul va fi între gustul local şi cel internaţional, iar preparatul decis prin tragere la sorţi va fi jurizat chiar de invitatul misterios. Mai mult, pentru a întregi experienţa, cei doi chefi îi vor pregăti invitatului un meniu complet, pentru ca la final acesta să aleagă două preparate preferate.

Noul sezon Hello Chef este cel mai tare sezon de până acum. Sunt în bucătărie cu Chef Samuel Le Torriellec - ce poate fi mai tare decât o combinație între o maramureșeancă și un francez? Va fi un sezon dinamic, amuzant, în care vom prepara multe rețete faine.  Samuel este un om foarte fain, plin de energie, extrem de implicat și de muncitor și îl consider un bucătar și un prieten desăvârșit!”, a dezvăluit Roxana Blenche.

La rândul său, Chef Samuel Le Torriellec a declarat: ,,Pentru mine, Hello Chef este o experiență grozavă. Este genul de emisiune în cadrul căreia poți învăța multe lucruri din domeniul gastronomic. Ceea ce îmi place cel mai mult sunt implicarea și conexiunea pe care le am cu Roxana, iar relația noastră de prietenie face ca lucrurile să meargă foarte bine”.

Rând pe rând, alături de chef Roxana Blenche şi de chef Samuel Le Torriellec vor fi Diana Munteanu, Ana Bodea, Betty Salam, Alexandra Ungureanu, Carmen Brumă, Codruța Filip, Leo Dumitru şi mulţi alţii. Ce surprize le-au pregătit cei doi chefi invitaților, dar și care vor fi preparatele fiecărei ediții, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon Hello Chef, difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 14:30, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×