x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cod roşu pe Insula Iubirii: „A fost o seară plină de momente pasionale, sărutări şi tachinări!”. Ultima petrecere de pe insulă

Cod roşu pe Insula Iubirii: „A fost o seară plină de momente pasionale, sărutări şi tachinări!”. Ultima petrecere de pe insulă

de Redacția Jurnalul    |    19 Aug 2023   •   14:40
Cod roşu pe Insula Iubirii: „A fost o seară plină de momente pasionale, sărutări şi tachinări!”. Ultima petrecere de pe insulă

Aseară, la Insula Iubirii, cel mai dur test de fidelitate i-a confruntat pe participanţi cu un eveniment unic în acest sezon: ispitele au nominalizat concurenţii despre care cred că nu au îmbrăţişat cu adevărat această experienţă.

Unul dintre cupluri va părăsi Insula Iubirii imediat ce va afla rezultatul voturilor, în vreme ce un ultim party din această aventură îi va purta pe protagonişti de la bucurie la tristeţe şi de la agonie la extaz.

Ultima petrecere va da frâu liber sentimentelor: „A fost o seară plină de momente pasionale, de sărutări şi de tachinări! O seară de eliberare!”, va mărturisi una dintre ispitele celui de-al şaptelea sezon. Cine sunt protagoniştii, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, difuzate astăzi şi mâine, de la 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Ultima petrecere de pe Insula Iubirii dă frâu liber sentimentelor

După o zi de neuitat pe Insula iubirii, presiunea uriaşă a alegerilor a trecut pe umerii ispitelor. La un bonfire special, acestea au fost nevoite să nominalizeze un cuplu pentru care testul se va termina înainte de final. Ca juraţi delegaţi de insulă, ispitele nu au voie să greşească. Cine va rămâne până la sfârșitul testului? Și cine va pleca înainte de finish? Insula le-a dat ispitelor toate informațiile ca să ia hotărârea corectă.

Pentru că insula arată tot ce trebuie văzut. Insula face să cadă măștile. Insula scoate la lumină adevărul ce se încerca din răsputeri a fi ascuns. În seara aceasta, telespectatorii vor putea afla decizia lor, în cadrul celui mai nou episod Insula Iubirii, difuzat de la ora 20:00, la Antena 1.

Tot diseară, o ultimă petrecere pe Insulă îi va purta pe participanţii celui mai dur test de fidelitate de la bucurie la tristeţe şi de la agonie la extaz. Pentru că aşa este Insula Iubirii: o trecere continuă de la Paradis la Infern şi invers. Îngeri şi demoni vor ieşi la iveală, şi nu doar prin costumaţiile pe care participanţii le vor purta.

Totodată, petrecerea va fi cea care le va oferi participanţilor prilejul perfect pentru a se descătuşa: „A fost o seară plină de momente pasionale, de sărutări şi de tachinări! O seară de eliberare!”, va mărturisi una dintre ispitele celui de-al şaptelea sezon.

Cine sunt protagoniştii acestei scene, dar şi ce cuplu va pleca acasă înainte de vreme, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, difuzate astăzi şi mâine, de la 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

×
Subiecte în articol: Insula iubirii