x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Daiana Anghel și Sorin Gonțea au părăsit vila cuplurilor din Gozo, la Power Couple România: ”Plecăm de aici ca un cuplu mai puternic”

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au părăsit vila cuplurilor din Gozo, la Power Couple România: ”Plecăm de aici ca un cuplu mai puternic”

de Redacția Jurnalul    |    07 Mar 2024   •   19:15
Daiana Anghel și Sorin Gonțea au părăsit vila cuplurilor din Gozo,  la Power Couple România: ”Plecăm de aici ca un cuplu mai puternic”

Seară eliminatorie, ieri, la Power Couple România – La bine și la greu: în ediția care a încheiat etapa a cincea a competiției, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au părăsit vila cuplurilor din Gozo

A fost cea din urmă plecare înainte de săptămâna finală a reality show-ului care redefinește relația de cuplu. Surprizele de proporții continuă, însă, la Power Couple România, pentru că săptămâna finalei va da peste cap și cele mai nebunești așteptări ale perechilor rămase în competiție.

Provocarea de ieri a pus la grea încercare cuplurile: eforturile de a reconstrui un apeduct pentru a aduna într-un acvariu cât mai multă apă, cărată în prealabil sub soarele dogoritor din Gozo, s-au dovedit epuizante pentru concurenți. Proba a fost câștigată de Oana și Radu, care au încasat astfel bonusul de 2.000 de euro, în vreme ce Daiana și Sorin și-au făcut bagajele, lăsând în urmă banii pe care îi adunaseră în seif. Plecarea lor a venit în urma deciziei votului din casă, Daiana și Sorin fiind propuși la eliminare după ce s-au situat pe ultimul loc la proba de cuplu. Cei rămași în competiție au avut de ales la vot între ei și cea de-a doua pereche propusă la eliminare, Tudor și Ana, ajunși în această ipostază după probele individuale.

Daiana și Sorin și-au asumat rezultatul votului, ieri seară fiind propuși la eliminare pentru a treia oară în această competiție. Dezamăgită de prestația avută la proba cuplurilor, la care nu au reușit să colecteze în acvariu decât 1,5 litri de apă, Daiana a declarat că este împăcată cu decizia votului, pentru că Ana și Tudor merită să rămână în casă, dar că, în același timp, simte că ea și partenerul ei alcătuiesc acum un cuplu mai puternic, mai sudat. ”Știi despre un om că poate, că duce, că își poate depăși niște limite. Dar până nu îl vezi în acțiune, e doar teoretic totul. Ei bine, aici am aflat. Ne-am descoperit unul pe altul într-o altă lumina”, a spus Sorin Gonțea.

Săptămâna viitoare, la Power Couple România – La bine și la greu, începe etapa finală, care aduce răsturnări de situație uluitoare pentru cei rămași din casă. ”Un cuplu dintre cele eliminate se va întoarce în concurs”, este anunțul pe care-l va face Dani Oțil. Ce surprize va dezvălui competiția înainte de marea finală telespectatorii vor descoperi lunea viitoare, la Antena 1, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×