x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ediția specială de roast din cel de-al zecelea sezon iUmor a fost lider de audiență

Ediția specială de roast din cel de-al zecelea sezon iUmor a fost lider de audiență

06 Mai 2021   •   15:44
Ediția specială de roast din cel de-al zecelea sezon iUmor a fost lider de audiență

Ediția specială de roast a celui mai nou sezon iUmor, difuzată miercuri seara, între orele 20.30 – 23.39, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicul comercial din mediul urban, dar și la nivelul întregului public din mediul urban.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6.6 puncte de rating și 21.5% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 5.6 puncte de rating şi 18.3% cotă de piaţă.

            iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 7 puncte de rating și 17.3% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D cu 5.6 puncte de rating și 14% cotă de piață. În minutul de aur, 21.54, peste 1,7 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1. 

            Totodată, serialul ”iMai Mult Umor”, difuzat în intervalul 23.39-00:04, a fost în topul preferințelor la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 5.1 puncte de rating și 21.9% cotă de piață. Totodată, serialul a condus în preferințele publicului și în mediul urban, dar și în întreaga țară!

            Mihaela Tatu, Damian Drăghici, Petre Roman, Marian Drăgulescu, Viorel Cataramă, Cuza, Andreea Raicu, Anna Lesko, Petrișor Obae, Ecaterina Andronescu și Cătălin Crișan și-au făcut temele temeinic și i-au luat la țintă pe jurații iUmor într-o ediție cu totul specială. Cel de-al zecelea sezon continuă miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu Gala decernării premiilor iUmor! Loredana, Marian Godină sau Andrei Ștefănescu sunt doar câteva dintre personalitățile care îi vor premia pe cei trei jurați pentru parcursul lor din cele zece sezoane. Totodată, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor revedea cu foști câștigători iUmor.

            Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul ”iMai Mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro. <”iMai Mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 5 mai 2021

 

 

×
Subiecte în articol: iUmor 2021 iumor