x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ileana Sărăroiu și Ștefan Bănică, doi titani ai divertismentului românesc, puși în scena Te cunosc de undeva! de Connect-R şi SHIFT „Ce mai contează, Relule, o rochie în plus?”

Ileana Sărăroiu și Ștefan Bănică, doi titani ai divertismentului românesc, puși în scena Te cunosc de undeva! de Connect-R şi SHIFT „Ce mai contează, Relule, o rochie în plus?”

de Redacția Jurnalul    |    19 Apr 2024   •   15:00
Ileana Sărăroiu și Ștefan Bănică, doi titani ai divertismentului românesc, puși în scena Te cunosc de undeva! de Connect-R şi SHIFT „Ce mai contează, Relule, o rochie în plus?”

Cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, îi aduce pe scena show-ului Te cunosc de undeva!  pe Ileana Sărăroiu și Ștefan Bănică, doi titani ai divertismentului românesc, interpretați de Connect-R şi SHIFT.

,,Ce mai contează, Relule, o rochie în plus?”, a fost reacția lui SHIFT, în momentul în care a aflat că o va impersona pe nimeni alta decât pe Ileana Sărăroiu, celebra solistă de muzică populară românească, în vreme ce Connect-R a recunoscut că muzica lăutărească nu este pentru oricine: ,,Voi credeați că lăutăria este ușoară? E grea, vă zic eu! Nu prea merge să faci pe actorul care cântă, pentru că omul ăsta, Ștefan Bănică, chiar cânta!”.

,,Dincolo de toate tehnicalitățile și de detalii, interpretarea voastră a fost într-un fel! Doamne, cum a sunat! Cum a sunat! Ați fost geniali în interpretare, amândoi!”, le-a transmis Mihai Petre celor doi artiști. Andreea Bălan, la rândul ei, a apreciat din plin momentul pus în scenă: ,,Ați fost absolut minunați! Ați avut carismă, a existat comunicare între voi, mi-a plăcut și atenția pe care ați acordat-o detaliilor!”.

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20.00, ȋn cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

 8 echipe de artişti au spus spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, care ce poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×