x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Iulia Albu, apariții spectaculoase la Splash! Vedete la Apă. Ce dezvăluie criticul de modă despre ținutele extravagante

Iulia Albu, apariții spectaculoase la Splash! Vedete la Apă. Ce dezvăluie criticul de modă despre ținutele extravagante

de Redacția Jurnalul    |    28 Aug 2024   •   18:07
Iulia Albu, apariții spectaculoase la Splash! Vedete la Apă. Ce dezvăluie criticul de modă despre ținutele extravagante

Și în acest sezon, Iulia Albu și-a pregătit cu multă atenție și implicare ținutele extravagante pentru fiecare ediție Splash! Vedete la Apă în parte, de la bijuterii și coafură, până la atitudine.

,,Splash este proiectul perfect pentru a pune în operă toate ideile avangardiste. Nu există limite sau restricții și, tocmai de aceea, aici am ,,aruncat în luptă” unele dintre cele mai excentrice ținute pe care le-am purtat vreodată. De la rochia cu sirenă din lemn sculptată, „mulată” pe un material metalic cu memorie, până la ținutele din acest sezon ce vor culmina cu 2 “tablouri” de poveste, aparițiile mele, alături de discurs, conturează imaginea mea ca jurat în cadrul show-ului”, a declarat jurata care oferă notele secrete concurenților ce își depășesc limitele pe platourile de filmare de la Complex Sportiv de Natație Otopeni: ,,Ținuta din semifinala este lucrată din materiale africane, iar “șarpele” “îmbracă” portretul unei Eve contemporane, împreună cu o coafură venusiană, ce sfidează legile gravitației”.

Pentru ținuta pregătită pentru marea finală a celui mai curajos show al verii, criticul de modă a optat pentru accesorii din propria colecție, Iulia Albu les Merveilles: ,,Ținuta din finală este piesa de rezistență a sezonului, marcată de inserții de materiale extrem de prețioase și cu un croi spectaculos, totul culminând cu un spectaculos accesoriu de cap semnat Myrko Tatii, un artist despre care am mai vorbit și deja faimoasele accesorii semnate Iulia Albu les Merveilles, cununa și bijuteriile”.

Cea de-a noua ediție Splash! Vedete la apă va putea fi urmărită diseară, de la 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Splash! Vedete la apă iulia albu