x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Lupte la cuțite între chefi: ”Lasă-mi oamenii în pace”

Lupte la cuțite între chefi: ”Lasă-mi oamenii în pace”

09 Mai 2021   •   15:14
Lupte la cuțite între chefi: ”Lasă-mi oamenii în pace”

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1, o nouă confruntare între echipele sezonului 9 ”Chefi la cuțite” va ridica presiunea la cote maxime.

Câștigător detașat în ultima ediție, chef Scărlătescu va intra cu mult entuziasm în luptă, însă orgoliile vor fi pe cale să ia foc după discuții aprinse cu colegii săi de platou, chefii Bontea și Dumitrescu. Încă o dată, titanii la cuțite demonstrează că atunci când vine vorba de battle-uri prieteniile rămân la intrarea în platou: Lasă-mi oamenii în pace! Dacă vreți să învățați de la ei, puteți să o faceți în weekend, nu în timpul confruntărilor!”. Presat de o temă culinară dificilă, chef Cătălin va pune presiune pe cel mai important pion din echipa sa, Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur: ”Dacă nu câștig azi este din cauza ta!”. Starea de agitație se va regăsi și în rândul concurenților, iar echipa albastră va resimți presiunea unei confruntări dure, în care se află în minoritate numerică: ”Faptul că suntem doar șapte este demoralizant. Eu am venit pregătit să pierd, spune Theo Costache, bucătar în echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Invitații speciali ai serii sunt actorii serialului ”Adela”, difuzat joia, de la 20:30, la Antena 1. Marian Râlea, Cristina Ciobănașu, Răzvan Fodor, Anca Sigartău, alături de alți colegi din distribuție sunt doar o parte dintre cei care vor decide soarta echipelor. Verdictul celui de-al doilea battle al sezonului este extrem de important pentru moralul trupelor de bucătari, iar chefii își pun speranțe ca cei aleși să fuzioneze și de data aceasta ca o adevărată echipă și să lupte pentru victorie.

Cum se vor descurca echipele sezonului 9 în cea de-a doua confruntare, ce temă culinară le va pune probleme și care sunt echipele ce vor intra la duelul individual, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la 20:00, la ”Chefi la cuțite”.

×