x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Michael Alaves s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Emisiunea, lider detaşat de audiență

Michael Alaves s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Emisiunea, lider detaşat de audiență

de Redacția Jurnalul    |    03 Oct 2023   •   12:15
Michael Alaves s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor.  Emisiunea, lider detaşat de audiență

Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21-54 de ani, cu o audiență medie de 4.1 puncte de rating și 16% cotă de piață, în timp ce, pe locul al doilea, s-a clasat Pro Tv, care, pe acelaşi target şi în acelaşi interval orar, a înregistrat o medie de 3.2 puncte de rating și 12.6% cotă de piață. Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Cristian Harhătă, Michael Alves, Hannah Becker, Lucian Tudora, Gemenele Izabela si Andrada Tripon și Juanita. Michael Alves, artist la Circul Bellucci, a venit în ediția din 30 septembrie 2023 a show-ului însoțit de o scară, a executat tot felul de mișcări incredibile și s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor.

 „Ai respectul meu!”, i-a mărturisit Cheloo. ,,Ce am învățat eu din numărul domnului: bărbatul se chinuie toată viața să urce scara socială, pentru a pune mâncare mai bună pe masă; acest număr înseamnă chinul bărbatului într-o societate feministă nedreaptă’’, a continuat juratul.

Momentul concurentului l-a făcut pe Natanticu să urce pe scenă, alături de el: ,,Vreau și eu să încerc cu scara, e periculos?’’, iar Delia nu s-a lăsat mai prejos: ,,Eu pot să fac asta, merg și eu’’. ,,Părea mai ușor, nu mi-a ieșit, am lăsat scara jos’’, a recunoscut Natanticu.

,,Era să omori un acrobat’’, a exclamat Bordea, când a văzut încercarea Deliei de a reproduce momentul lui Michael.

De la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante momente de umor, noul sezon promite să țină telespectatorii cu ochii pe Antena 1 și pe AntenaPLAY!

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor, în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo, dar şi de prezentare – Emi şi Cuza.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: iumor Michael Alaves