x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Mihai Trifănescu l-a impresionat pe Cheloo în prima ediție iUmor: ,,Băiatul a avut un număr extraordinar de stand-up comedy și are un viitor sigur în față!”

Mihai Trifănescu l-a impresionat pe Cheloo în prima ediție iUmor: ,,Băiatul a avut un număr extraordinar de stand-up comedy și are un viitor sigur în față!”

de Redacția Jurnalul    |    07 Sep 2024   •   00:40
Mihai Trifănescu l-a impresionat pe Cheloo în prima ediție iUmor: ,,Băiatul a avut un număr extraordinar de stand-up comedy și are un viitor sigur în față!”

Cel de-al 17-lea sezon va avea premiera mâine, 7 septembrie, de la 20:00, la Antena 1

iUmor – Nu e ce vezi la televizor revine cu cel de-al 17-lea sezon, care va avea premiera mâine seară, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li se alătură actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la iUmor și, împreună, vor prezenta rubrica iReal.

În prima ediție a noului sezon, Mihai Trifănescu urcă pe scena iUmor cu un număr delicios de stand-up, pe seama orașului Sinaia, acolo unde s-a născut: ,,Eu sunt puțin... altfel! În sensul în care sunt... prahovean! , iar ce a urmat a stârnit hohote de râs în sală.

,,Eu sunt adoptat cu greu de județul ăsta, nu mă iubește niciun vecin!”, a mărturisit Cheloo, care i-a cerut concurentului să facă și câteva glume vechi, tradiționale, despre Prahova, iar la final și-a exprimat încântarea: ,,E un băiat foarte inteligent, a avut un număr extraordinar de stand-up comedy și are un viitor sigur în față. Mi-a plăcut foarte tare ce a făcut!”.

Nici Bordea nu a lăsat ca momentul tânărului să treacă neobservat, declarând: ,,A fost un moment de stand-up sincer și autentic”. Întregul număr de stand-up va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 7 septembrie, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: iumor