x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Nicolai Tand, Oase, Sony, Babană, Florin Ristei și Ilona Brezioanu la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!

Nicolai Tand, Oase, Sony, Babană, Florin Ristei și Ilona Brezioanu la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!

13 Dec 2021   •   15:27
Nicolai Tand, Oase, Sony, Babană, Florin Ristei și Ilona Brezioanu  la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!

Luni, marți și miercuri, de la 20:30, noul sezon Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! continuă într-o zonă aparte a României, în județul Vâlcea.

Nea Mărin va pune la muncă o nouă serie de vedete care se vor strădui să depășească cu brio sarcinile dificile impuse de noul primar al comunei Malaia, nimeni altul decât însuși Nea Mărin: Am ajuns la Malaia și nu în vizită, nu turist. Preiau funcția de primar cinci zile ca să organizez un târg. Și am alături niște oameni extraordinari”. Nicolai Tand, Oase, Sony, Babană, Florin Ristei și Ilona Brezoianu sunt cele şase vedete care vor încerca să facă față provocărilor săptămâna aceasta, în cele trei ediții consecutive difuzate pe Antena 1.

Și pentru că rolul de primar al lui Nea Mărin vine cu mari resposabilități și vedetele vor avea de îndeplinit diverse sarcini importante, care îi vor scoate constant din zona de confort. Dacă Nicolai Tand, Oase și Sony deja sunt obișnuiți să muncească alături de Nea Mărin, Babană, Florin Ristei și Ilona Brezoianu vor avea parte de o experiență nouă, cu totul și cu totul inedită. ”E prima dată când vin la Nea Mărin și sunt extrem de încântată. Mi se pare o experiență genială. Știam că are energie, dar nu mă așteptam ca din prima dimineață să mă aștepte cu bățul la ușă. Eu am crezut că nu este adevărat ce se întâmplă!”, va mărturisi Ilona.

Cum se vor descurca vedetele să organizeze un târg de promovare al tradiției locale de la zero, în stricta supraveghere a primarului Nea Mărin, telespectatorii Antena 1 pot afla luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

×