x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Paul Vasile, cuțitul de aur ales de chef Bontea, salvat de la eliminare de chef Scărlătescu

Paul Vasile, cuțitul de aur ales de chef Bontea, salvat de la eliminare de chef Scărlătescu

26 Mai 2021   •   12:44
Paul Vasile, cuțitul de aur ales de chef Bontea, salvat de la eliminare de chef Scărlătescu

Seara de marți a adus la Chefi la cuțite o nouă victorie pentru chef Florin Dumitrescu și echipa albastră. Juratul a folosit o amuletă cu care și-a destabilizat adversarii, obligându-i pe chefii Bontea și Scărlătescu să schimbe bancurile de lucru la jumătatea confruntării pe echipe. Mișcarea strategică a fost de bun augur, iar echipa albastră a adjudecat un nou battle în sezonul 9. ”Ne-a copt-o Dumitrescu și i-a ieșit!”, a mărturisit chef Sorin Bontea.  

Duelul individual a trimis în luptă bucătarii în tunici verzi și mov, însă dish-urile pregătite de aceștia nu s-au ridicat la așteptările chefilor. Paul Vasile, cuțitul de aur ales de chef Bontea în sezonul 9, a obținut și cel mai mic punctaj al serii, fiind la un pas de eliminare. ”Nu pot să las un cuțit de aur să plece acasă. Sunt sigur că Paul a avut azi o zi proastă. Când ești jos, trebuie să faci ceva să te ridici. Dragul meu, cred că ți-a plăcut verdele, dar te aștept în echipa mov!”, a spus chef Scărlătescu, ce și-a folosit avantajul prin care poate salva un concurent de la eliminare pentru a-l aduce pe Paul în echipa sa.

A zecea confruntare pe echipe din sezonul 9, difuzată luni seară pe Antena 1, a clasat cel mai iubit show culinar ca lider detașat de piață pe toate categoriile de public, în intervalul 20.23-23.56 în care a fost difuzat. Cei din fața micilor ecrane au urmărit cu sufletul la gură desfășurarea unei ediții pline de surprize, iar minutul de maximă audiență de la 23.00 a strâns, la nivel național, peste 1.800.000 de telespectatori.

Lider absolut de audiență, pe publicul comercial, „Chefi la cuțite” a condus topul cu o medie de 8.8 puncte de rating și 33,1 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 5,6 puncte de rating și 21 % cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 8,9 puncte de rating și 23,9% cota de piață, Pro Tv clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 5,6 puncte de rating și 14,9% cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 8 puncte de rating și 21% cota de piață, Kanal D ocupând locul al doilea cu 6,2 puncte de rating și 16,1% cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audință și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time situat între 19.00-23.00. În intervalul cuprins între 19.00-23.00, Antena 1 fost lider de piață și a ocupat primul loc în clasament pe toate categoriile de public. Clasamentul pe publicul comercial și la orașe s-a păstrat și la nivelul întregii zile, acolo unde Antena 1 a fost lider de audiență.

 

Confruntările pe echipe din sezonul 9 continuă cu alte trei lupte la cuțite duminică de la 20:00, luni și marți de la 20:30, pe Antena 1.

 

 

×