x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Reguli noi în bucătăria Chefi la cuțite: doar trei dintre cei patru jurați vor intra în etapa confruntărilor pe echipe

Reguli noi în bucătăria Chefi la cuțite: doar trei dintre cei patru jurați vor intra în etapa confruntărilor pe echipe

de Redacția Jurnalul    |    11 Mar 2024   •   16:15
Reguli noi în bucătăria Chefi la cuțite: doar trei dintre cei patru jurați vor intra în etapa confruntărilor pe echipe

Sezonul 13 al celui mai apreciat cooking show din România, Chefi la cuțite, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, vine cu reguli noi în bucătărie, care vor da o nouă dimensiune competiției.

Dacă cei pasionați de gastronomie se vor lupta în etapa preselecțiilor să obțină un loc în bootcamp, cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner, se vor lupta pentru un loc în etapa confruntărilor pe echipe. Noutatea din ringul culinar va face cu atât mai încinsă întrecerea pentru amulete.

Dincolo de avantajele pe care le oferă la bătăliile între echipe, amuletele vor deveni acum cu atât mai importante cu cât ele vor avea puterea de a propulsa un Chef în etapa următoare. Astfel, doar trei dintre cei patru jurați vor obține privilegiul de a-și alcătui echipe cu care să concureze pentru trofeul sezonului 13 – punctajul obținut la amulete fiind criteriul în funcție de care se vor decide cine sunt cei trei Chefi din etapa confruntărilor.

Ringul audițiilor pe nevăzute aduce, de asemenea, noutăți. Concurenții din preselecții vor trece mai departe doar dacă primesc 3 cuțite. Iar cei ale căror preparate obțin doar 2 cuțite mai au o șansă: pot intra în bootcamp dacă vor reuși să-i convingă pe jurați că își merită locul în competiție, cu o pledoarie argumentată cât mai inspirat. Fiecare dintre Chefi va acorda un cuțit de aur atunci când va descoperi un concurent aparte, care-l va cuceri indubitabil cu farfuria de excepție, dar și cu experiența și personalitatea sa – astfel că audițiile vor aduce acum în platoul Chefi la cuțite strălucirea a patru cuțite de aur. Valoarea acestei recompense se va păstra chiar dacă Chef-ul care a acordat-o nu intră în etapa battles-urilor: el va decide în ce echipă va intra câștigătorul cuțitului său de aur. Cum vor decurge luptele pentru amulete, dar și audițiile sub presiunea noilor reguli care condimentează competiția telespectatorii vor descoperi la Antena 1, odată cu premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite, pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite reguli noi