x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Romică Țociu și Cornel Palade stârnesc hohote de râs pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Eu chiar sunt fanul lor!”

Romică Țociu și Cornel Palade stârnesc hohote de râs pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Eu chiar sunt fanul lor!”

de Redacția Jurnalul    |    09 Noi 2023   •   16:15
Romică Țociu și Cornel Palade stârnesc hohote de râs pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Eu chiar sunt fanul lor!”

Romică Țociu și Cornel Palade vor urca, sâmbăta aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, iar jurații se vor amuza copios la momentul lor, care le va oferi celor aflați pe platoul de filmare terapie prin comedie. Ce glume au pregătit cei doi actori, care au fost declarațiile juraților iUmor din timpul momentului lor, dar și ale publicului, telespectatorii vor afla sâmbătă, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

„A fost un moment foarte amuzant, eu chiar sunt fanul lor. Oamenii de modă veche, uneori, sunt mult mai puternici și mai golani decât tinerii care vin temători la emisiunea noastră!”, a declarat Cheloo.

Întregul moment susținut de unul dintre cele mai îndrăgite cupluri umoristice din showbiz va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor continuă în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×