x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Serialul Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă

Serialul Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă

de Redacția Jurnalul    |    19 Mai 2023   •   14:30
Serialul Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă

Doar trei săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul primului sezon al poveştii Lia – Soţia soţului meu, astfel că aceştia au urmărit cu sufletul la gură momentele încărcate de emoţie din cele mai noi episoade ale serialului.

Proiectul ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production a condus aseară clasamentul audienţelor atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Şi pentru publicul comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, serialul Lia – Soţia soţului meu a fost aseară prima opţiune de vizionare. Peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional au urmărit continuarea poveştii de iubire unice, dar încercată de trădări şi minciuni.

                    Astfel, conform Kantar Media, cele mai noi episoade ale proiectului Lia – Soţia soţului meu au condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului din mediul urban, înregistrând 6.4 puncte de rating şi 17.2% cota de piaţă, în timp ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV, cu 6 puncte de rating  şi 16.3% cota de piaţă. Şi la nivelul întregii ţări, Antena 1, cu difuzarea serialului Lia – Soţia soţului meu a condus clasamentul audienţelor cu 7.7 puncte de rating şi 20.2% cota de piaţă, în vreme ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV cu 7.3 puncte de rating şi 19.2% cota de piaţă. Şi la nivelul publicului comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, serialul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare, înregistrând 7.2 puncte de rating şi 23.1% cota de piaţă, în vreme ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV, cu 6.2 puncte de rating  şi 19.8% cota de piaţă. În minutul de aur, 22:05, 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau Lia – Soţia soţului meu.

                   Cu doar trei săptămâni înainte de deznodământul primului sezon, povestea Lia – Soţia soţului meu a luat aseară o turnură neaşteptată. Alice (Ioana Blaj) a demonstrat o dată în plus că obsesia ei pentru Petru (Ştefan Floroaica) nu are margini. Informaţii tulburătoare au ieşit la iveală, complicând şi mai mult situaţiile personajelor.

Filmările pentru sezonul 2 au început deja, iar actorii din distribuție, care au citit deja ce urmează să se întâmple, mărturisesc că sezonul următor va fi cel puțin la fel de captivant, că povestea va lua o turnură total neașteptată, că personajele vor trece prin evoluții dramatice și că sezonul 1 este doar începutul a ceea ce va urma în această toamnă, la Antena 1. Serialul va putea fi urmărit în paralel cu prima comedie romantică românească Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban, 21-54 Femei Urban, All urban si National

Perioada 18 mai 2023

 

 

×