x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Un nou câștig pentru chef Sorin Bontea în clasamentul amuletelor: ”În sfârșit!” Chefi la cuţite, lider de audienţă

Un nou câștig pentru chef Sorin Bontea în clasamentul amuletelor: ”În sfârșit!” Chefi la cuţite, lider de audienţă

21 Apr 2021   •   18:27
Un nou câștig pentru chef Sorin Bontea în clasamentul amuletelor: ”În sfârșit!”  Chefi la cuţite, lider de audienţă

Marți, 20 aprilie, Chefi la cuțite a fost lider de piață cu peste 1,7 milioane de români ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.41, la nivel național. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de încă o ediție savuroasă, cu o luptă a amuletelor extrem de tensionată şi o mult așteptată victorie pentru chef Sorin Bontea. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider detașat de piață pe publicul comercial, dar și la orașe.

În intervalul orar 20.24-23.29, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,5 puncte de rating și 24,7% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 7.7 puncte de rating și 22,2 % cota de piață. La orașe emisiunea de la Antena 1 a condus cu 8,6 puncte de rating și 19,4 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7 puncte de rating și 15,7 procente din cota de piață.

O nouă luptă a amuletelor i-a readus pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la bancurile de lucru marți seară, acolo unde au avut parte de cea mai ofertantă probă culinară de până acum. Deși vestea că vor găti preparate pe bază de pește i-a încântat, micile disensiuni dintre jurați cauzate de clasamentul avantajelor și-au pus amprenta asupra atmosferei din platou: ”Cătălin, dacă o câștig pe asta, pe tine o folosesc!”, a mărturisit chef Bontea.

Orgoliile maeștrilor la cuțite s-au inflamat, iar preparatele pregătite de cei trei au fost peste așteptările invitatului special la jurizare, cunoscutul blogger culinar Jamila: ”Îmi va fi foarte greu să aleg!”. Dintre trei dish-uri sofisticate, chef Bontea a fost cel care s-a evidențiat cu farfuria sa de pește în stil asiatic, reușind astfel să îşi adjudece o nouă amuletă pentru battle-urile sezonului 9: ”Să fie primită dezlegarea la pește! În sfârșit am mai primit și eu o amuletă! De data asta mi-a ieșit!”, a spus juratul fericit. „Regula celor 10” este un bonus extrem de puternic, ce poate schimba deznodământul unei viitoare bătălii în bucătăria Chefi la cuțite. Prin acest câștig, chef Sorin a reușit să reducă din avantajul pe care îl au colegii săi de platou în clasament, ce dețin în acest moment primele două locuri în ierarhia cartolinelor norocoase.

 

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 20 aprilie 2021

×