x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Varză, ultimul concurent calificat în finala sezonului 15 iUmor

Varză, ultimul concurent calificat în finala sezonului 15 iUmor

de Redacția Jurnalul    |    18 Dec 2023   •   17:00
Varză, ultimul concurent calificat în finala sezonului 15 iUmor

Cea de-a zecea ediție iUmor, Second Chance Top Finaliși All Seasons, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo o ultimă serie de concurenţi în lupta pentru marele premiu al sezonului.

Dintre aceştia, la votul publicului au ajuns Abel Magyes, Alin Bourașu, Cristian Denis, Fachirul, Magdalena Chihaia, Roxana Condurache, Valentin Andrieș și Varză, cel din urmă fiind și cel care s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor.

Varză, pe numele său real, Daniel Ilie, fost component al trupei Terles Berles, considerat ,,omul care, practic, locuiește aici la noi în platou și, din când în când, îl mai rugăm să intre pe scenă, să ne facă să râdem”, a venit cu o poveste amuzantă despre experiența sa din UK, ca livrator de pizza, spre deliciul tuturor celor din sală.

iUmor continuă sâmbăta viitoare, de la 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, cu o nouă ediție plină de umor, în care cele mai spectaculoase momente vor face deliciul juraților, dar și al telespectatorilor, în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: iumor