x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ventrilocii Daniele și Naimana s-au calificat în finala sezonului 16 iUmor

Ventrilocii Daniele și Naimana s-au calificat în finala sezonului 16 iUmor

de Redacția Jurnalul    |    02 Apr 2024   •   11:30
Ventrilocii Daniele și Naimana s-au calificat în finala sezonului 16 iUmor

Cel de-al șaptelea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Emil Rengle, Daniele și Naimana, Alexandra Violin, Otilia Panainte și Gabriela Bîzgan. Ventrilocii Daniele și Naimana au obţinut cele mai multe voturi şi s-au calificat direct în finala sezonului 16 iUmor.

Daniele și Naimana, doi ventriloci din Italia, și-au adus ”oițele” pe scena iUmor, unde au prezentat un număr spectaculos, iar jurații au fost impresionați de felul în care cei doi cântă, având gura închisă: ,,Nici măcar mărul lui Adam nu se mișca!”, le-a mărturisit Bordea, în vreme Cuza a declarat: ,,Extraordinari, mie nu-mi vine să cred că ei cântă pe bune! Cei mai buni ventriloci pe care i-am văzut în viața mea!”.

 „Cât am iubit acest moment! Este numărul meu preferat din acest sezon. (...) Sunteți incredibili, vă iubesc, vă ador”, le a transmis Delia, care și-a folosit jokerul pentru acest număr: „Pentru că văd ceva ce nu-mi place și vreau să schimb un vot.”

În urma voturilor din cadrul aplicaţiei Antena 1, telespectatorii au decis că cei doi merită un loc în marea finală a sezonului 16 iUmor.

În fiecare duminică, de la 20.00, iUmor – Alege comedia, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile și, totodată, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, se vede la Antena 1 și pe AntenaPLAY! Totodată, în noul sezon, se va vota Președintele comediei, astfel că, în fiecare duminică, de la 20:00, fiecare vot contează!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×