x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Zarug, „lucrat” de ruletă la Te cunosc de undeva!:  „L-am studiat 3 zile ȋncontinuu, ca apoi să se ȋntâmple asta?!”

Zarug, „lucrat” de ruletă la Te cunosc de undeva!:  „L-am studiat 3 zile ȋncontinuu, ca apoi să se ȋntâmple asta?!”

de Redacția Jurnalul    |    21 Mar 2024   •   21:00
Zarug, „lucrat” de ruletă la Te cunosc de undeva!:  „L-am studiat 3 zile ȋncontinuu, ca apoi să se ȋntâmple asta?!”

Cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, i-a pus la mare ȋncercare pe Eliza și Zarug. După ce la finalul galei trecute și-au aflat noile personaje, respectiv Tatae (Tata Vlad, B.U.G. Mafia) și Loredana, Zarug a plecat acasă complet debusolat.  

„Mi-aţi dat o piesă să mă nenorociţi! E din ce ȋn ce mai greu... eu nefiind fan hip hip și neștiind nici atât de bine repertoriul, am ȋnceput să mă uit la podcasturi cu Tatae, 3 zile l-am studiat ȋncontinuu, de la gesturi la mimică, eram mega stresat! Pentru ca apoi să mi se ȋntâmple asta?!” a reacţionat Zarug la primele repetiţii de canto cu Crina Mardare, când aceasta dezvăluit că a ȋnţeles greșit și că personajele lor sunt exact pe dos. „A picat măgăreaţa pe colega și eu am rămas cu ce știu eu să fac, diva!”, s-a bucurat Zarug din toată inima la antrenamente, spre disperarea Elizei. Profesoara de actorie a punctat și ea: „Gala asta e o miză foarte mare pentru Lizi, care va trebui să grefeze pe ea atitudinea băiatului de cartier, care numai atacând se poate apăra!”.

Lizi nu a stat pe gânduri și le-a cerut ajutorul colegilor ei, Jo și Connect-R, pentru a-și lucra cât mai bine personajul. Nu mică le-a fost surpriza juraţilor să descopere ȋmpărţeala pe personaje: „M-am bucurat enorm când am văzut că Zarug e Loredana și Lizi e Tatae! Asta e un moment pur Te cunosc de undeva!”, a mărturisit Mihai Petre, ȋn vreme ce Ozana Barabancea a completat: „Dacă aș fi pariat la ȋnceputul momentului, aș fi pierdut pariul!”. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20.00, ȋn cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

8 echipe de artişti au spus < Da > spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, show ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva! Zarug