x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Marea finală “FANtastic Show” este, în această seară, la Antena 1

Marea finală “FANtastic Show” este, în această seară, la Antena 1

20 Aug 2016   •   16:26
Marea finală “FANtastic Show” este, în această seară, la Antena 1

Marea finală “FANtastic Show” de sâmbătă, 20 august, ora 20.00, de la Antena 1,  îi va aduce pentru ultima dată față în față în postura de rivali pe fantasticii căpitani de echipă Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

În partida decisivă a „meciului” dintre cei doi, în echipa roșie a lui Andrei Ștefănescu se vor afla Rona Hartner și Cătălin Bordea, pe când alături de Liviu Vârciu, în echipa verde, vor juca Nicoleta Nucă și Jean de la Craiova. Ultima mare confruntare a echipelor conduse de Vârciu și Ștefănescu va fi prezentată și arbitrată de la centru de Florin Ristei, iar cei cinci membri ai juriului popular vor vota, ca și până acum, prestațiile artistice ale celor șase fantastici din platou.

Cât de buni vor fi concurenții la “Proba de grup”, pe care o vor susține după ce se vor costuma în Camera fantastică, cât de rapid și corect vor “Recunoaște vedeta care se ascunde în spatele unor poze cu mai mulți copilași adorabili,  cât de multe cuvinte vor ghici ei la “Karaoke cu cuvinte lipsă”, cât de multe mingi vor nimeri în “Butoaiele cu apă” și cât de bine vor stăpâni cuvintele și ritmurile accelerate, la proba “Alfabetul”, cât de rapid vor consuma cu demnitate licorile neașteptate pregătite special pentru ei la proba “Paharele acrobat” și cât de bună le va fi “Memoria”, cât de rapizi vor deveni la “Paharele cu masa rotundă” și cât de bine vor reuși să imite diverse personaje, la “Ruleta imitatorilor”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă seara. Probele vor continua cu “Recunoaște melodia”, la care cei șase concurenți vor trebui să-și dea seama, de la primele acorduri, ce piese cântă la vioară Florin Ristei, și “Popularul”, la care câte un membru al fiecărei echipe va interpreta alături de Aurelian Temișan o piesă din repertoriul acestuia.

Cine dintre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu va câștiga trofeul sezonului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 20 august, de la ora 20.00, în marea finală a emisiunii “FANtastic Show”.

           

 

×