x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Chefi la cuțite, record de audiență de la lansarea sezonului 8. Aseară, chef Bontea şi-a folosit amuleta şi a întors un concurent de la eliminare

Chefi la cuțite, record de audiență de la lansarea sezonului 8. Aseară, chef Bontea şi-a folosit amuleta şi a întors un concurent de la eliminare

19 Noi 2020   •   14:40
Chefi la cuțite, record de audiență de la lansarea sezonului 8. Aseară, chef Bontea şi-a folosit amuleta şi a întors un concurent de la eliminare

Ediţia de miercuri seara a adus un nou record de audienţă pentru emisiunea Chefi la cuţite: show-ul a înregistrat cel mai mare rating şi cea mai mare cotă de piaţă la nivelului publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de la lansarea sezonului 8. De altfel, Chefi la cuţite a câștigat din nou lupta pe toate categoriile de public.

Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 11.7 puncte de rating și o cotă de piață de 32%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 8.1 puncte de rating și 22.3% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 10.1 puncte de rating si 23 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Pro TV, a obținut 7.6 puncte de rating și 17.2 procente cotă de piață. Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 10.1 puncte de rating și o cotă de piață de 22.3 de procente, în timp ce Pro TV, clasat pe locul al doilea, a obținut 8 puncte de rating și 17.6% cotă de piață. În minutul de aur al emisiunii, 21.14, peste 2.2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia  Chefi la cuțite.

A fost o nouă seară tensionată în bucătăria Chefi la cuţite. Cel de-al şaselea battle al competiţiei le-a întins la maximum nervii concurenţilor, dar şi ai chefilor. A şasea probă a fost câştigată de către chef Scărlătescu, fapt ce a permis concurenţilor echipei sale să se relaxeze pentru un moment. Echipele lui chef Bontea și chef Dumitrescu nu au fost la fel de norocoase și au intrat în duelul individual, unde au fost nevoite să gătească folosind lactate, probă ce i-a pus în mare dificultate. Dacă unii dintre ei au creat adevărate delicatese în farfurii, alţii nu au reuşit decât să îi dezamăgească din plin pe cei trei chefi.

Deşi era considerat unul dintre cei mai buni bucătari din competiţia sezonului 8 Chefi la cuţite, Vlăduț Manoliu a ajuns la eliminare pe ultimele 3 poziții, alături de Zanni şi de Silviu Costan ( Foca) şi a obţinut chiar cel mai mic punctaj. Chef Bontea nu a permis însă acest lucru şi, după ce s-a sfătuit cu echipa sa, a hotărât să îşi folosească o amuletă foarte puternică, ce i-a permis să îl aducă înapoi pe Vlăduţ în echipa sa, de unde fusese „furat” de chef Dumitrescu. „Vom fi din nou şapte, dragii mei. Şi tu eşti parte din această echipă şi ai fost dintotdeauna. Bine ai venit acasă, dragul meu!”, i-a mărtusit chef Bontea lui Vlăduţ, în vreme ce chef Dumitrescu a completat: „Mă bucur sincer pentru tine! Şi vreau să te văd cel puţin în semifinală, dacă nu în finală, pentru că poţi!”, chiar dacă asta a însemnat un om mai puţin pentru echipa sa. La rândul lui, Vlăduţ a spus şi el „Sper să îi fac pe cei din echipa dungilor să mă accepte. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru echipă!”.

Săptămâna viitoare se strâng şi mai mult rândurile în bucătăria Chefi la cuţite. În echipa carourilor se va lăsa cu mare agitaţie, având în centru un chef Cătălin greu de mulţumit, cu nervii turaţi la maximum. În iureşul faptelor, cineva se va lăsa dus de val şi, cum aşa ceva nu se poate ierta, va ieşi cu scandal. Succesul trebuie obţinut numai după regulile stabilite în bucătăria Chefi la cuţite, altfel eşti penalizat aspru chiar de către prietenii tăi cei mai buni! „Oficial, din momentul ăsta, Cătălin Scărlătescu nu mai există pentru mine!”, va tuna chef Dumitrescu. De ce va face chef Florin o asemenea afirmaţie, ce echipe vor intra la duel şi cine va mai părăsi competiţia, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi ediţii Chefi la cuţite, luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

 

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

 

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 18 noiembrie 2020

 
×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite